Publicitat
Política · 7 de Gener de 2020. 11:50h.

No cal acatar la Constitució per ser eurodiputat

Gonzalo Boye afirma que la condició "s'obté per la proclamació"

No cal acatar la Constitució per ser eurodiputat

Gonzalo Boye, advocat de Carles Puigdemont, ha destacat en el seu compte de twitter que "a la vista d'aquesta decisió de Parlament europeu és clar que acatar la constitució no és requisit per a ser eurodiputat. No existeix això que alguns anomenen 'acta' d'eurodiputat. La condició d'eurodiputat, i les seves prerrogatives, s'obtenen per la proclamació".

"@KRLS, @toni_comin i @junqueras són eurodiputats des del 13 de juny i, des d'aquesta data, se'ls hi ha de respectar la immunitat de la qual gaudeixen i que, com ha dit l'advocat general del TJUE, no és diferent de la immunitat de diputats i senadors estatals", ha afegit, a més de considerar que "gaudint de la mateixa immunitat, és evident que al propi @junqueras ja @jordialapreso, @raulromeva, @jorditurull i @joseprull se'ls han vulnerat els seus drets des del 29 d'abril passat ... vulneració que afecta, directament i irremeiablement, a l'judici ia la sentència ".

"Els camins són diversos però tots condueixen a la mateixa destinació: la nul·litat d'un judici i una sentència que s'han gestat amb vulneració de drets fonamentals. Ho pot assumir i reconèixer el propi suprem o esperar, una vegada més, a que ho faci Europa", ha indicat Boye, que considera que" es faci ara o quan ho ordenin les instàncies europees, és evident que hi ha responsabilitats a depurar i que un dels reptes de la propera legislatura és acabar amb aquest tipus d'abusos i la impunitat sobre la que es construeixen".

"Molts són responsables de tot això però, principalment, els que han continuat l'enjudiciament de persones que tenien immunitat des del 29.4 i el 13.6. Tampoc ha de minorar la responsabilitat de la JEC que va ser qui no va enviar la llista real d'electes a l'Parlanento Europeu. I, en qualsevol cas, res de tot el que s'ha demostrat i aconseguit hauria estat possible sense acudir a la internacionalització del problema i a l'ús dels mecanismes legals que preveu l'ordenament jurídic de la Unió Europea #EuroExigents", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#4 Juanico, Bcn, 07/01/2020 - 19:18

Si
Vuelve el complit judeo masónico.

Qué manua nos tienen, oiga !

#3 Adrián, Barcelona, 07/01/2020 - 17:26

Lo de los tribunales europeos es una manita que le echan al mentiroso para que no quede que lo ha hecho él. Europa también quiere destruir a España, que nadie lo dude. Ahora entre todos lo que tenemos que hacer es putear a Europa apoyando a todos los movimientos secesionistas, Alsacia, Corcega, etc.

#2 pepe, andorra, 07/01/2020 - 16:15

Cuanto dinero habrá costado el sobornar a esos jueces para q hagan lo jamas habrían hecho con otro país. La verdad es q en sobornos se están dejando una pasta, pasta q nos han robado a través de la agencia tributaria para después regalárselo a los separatas para q hagan estas cosas. Sigo pensando q toda la culpa es de Rajoy.

#2.1 Juanico, Bcn, 07/01/2020 - 19:21

Menos lobos andorranos, y más pruebas.

En qué se basa usted ?

#1 Alcoberro´s, Barcelona, 07/01/2020 - 15:40

Totalmente cierto, pero sólo en una república bananera como España que deja presentar a las elecciones a delincuentes y golpistas.

#1.1 Juanico, Bcn, 07/01/2020 - 19:22

Que no...que aquí tenemos plátanos y no bananas.