Publicitat
Política · 22 de Novembre de 2022. 15:30h.

"No comento tuits de Lluís Llach"

Verge oblida contestar sobre la discriminació de la dona al col·lectiu musulmà

"No comento tuits de Lluís Llach"

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge, ha evitat pronunciar-se sobre un tuit que va penjar l'exdiputat Lluís Llach el passat mes d'agost on va compartir una imatge d'una parella musulmana -ell amb un banyador slip i ella amb un xador- a la platja i va convidar els seus seguidors a "pensar".

 

A pregunta d'e-notícies, Verge ha dit que "no comento tuits de Lluís Llach" i ha remarcat que "aquella foto no era a Catalunya", però no ha volgut pronunciar-se sobre la discriminació de les dones musulmanes a Catalunya.

Verge, en canvi, ha sortit en defensa de Mohammad Said Badaoui, el líder islàmic resident a Reus (Tarragona) expulsat d'Espanya a qui la Policia Nacional acusa de ser un perill per a la seguretat nacional per participar en activitats "progihadistes".

La titular d'Igualtat i Feminismes ha dit que els van rebre i van fer una comunicació a la coordinadora contra el racisme de la Comissió Europea és perquè "identifiquem una vulneració de drets civils i polítics". "Una persona que porta 30 anys vivint aquí té tot el dret a defensar-se d'unes acusacions que li pugui fer la Policia Nacional".

Finalment, Tània Verge ha dit que "en aquest cas no ha passat" i ha denunciat que en l'informe policial "no hi ha prova documentada". "Nosaltres hem de poder denunciar el racisme institucional que hi ha darrera de la Llei d'Estrangeria espanyola", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#20 Antic testament de la ceba, Chicago meixugo, 23/11/2022 - 10:16

Es tracta de la portada de la Biblia segons ERC, Adam sortint del paradís amb taparrabos i Eva amb la nova estètica oficial del règim, res de fulles de parra.

#19 Sandokana, Santa Coloma de Gramenet, 23/11/2022 - 07:53

Eso si lo importante a la par de urgente, pues ya se irá gestionando, viendo,...

#18 Sandokana, Santa Coloma de Gramenet, 23/11/2022 - 07:53

Siempre el ecspanyol lo hace todo mal.
En cambio aquí, uñas, axilas, ingles y cabellos bien cuidados, horas y horas en la esteticien o el esteticien y en el peluquero o en la peluquera.
Que por otra parte hacen bien, mientras tienen garantizado currele bien pagado con poco estrés y sin responsabilidad alguna mientras no se meta la mano en la caja.

#17 Joe, Tarragona, 22/11/2022 - 23:17

Es la Gary Moore pro musulmana,el Tamariz de las cachimbas.

#16 Be Negre, Barcelona, 22/11/2022 - 22:23

us imagineu que aquest mateix tweet (molt clar del que pensa l Islam de les dones) el fa Abascal enlloc del ex legionario de Cristo Rey? L'amiga Verge hagués estat 5 minuts parlant de racisme, heteropatriarcat i masclisme. La llei de l'embut a la catalana