Publicitat
Política · 10 d'Octubre de 2013. 20:07h.

"No creareu un país!"

Un diputat del PPC carrega contra els "acomplexats" independentistes durant un ple i recorda ETA

"No creareu un país! No fareu fora ningú del seu país! No creareu noves fronteres per molts 'corros de la patata' que es muntin!". Amb aquestes paraules va finalitzar el diputat del PPC al Congrés, Antonio Gallego, la seva intervenció durant el ple municipal de l'ajuntament del Prat, on actua de portaveu del seu partit.

Gallego, que responia a una moció presentada per CiU per a l'adhesió al pacte nacional pel dret a decidir, va carregar també contra els "acomplexats" independentistes, contra TV3 i va posar els assassinats d'ETA com a exemple de resistència de l'Estat.

El diputat, amb to elevat, va denunciar que el dret a decidir són "mentides" i un "truc dialèctic". Després d'apel·lar "al que diu la Constitució", Gallego va deixar clar que "la unitat d'Espanya és innegociable".

També va amenaçar amb "l'ordenament jurídic ben delimitat" a aquells polítics que permetin la consulta i va denunciar "una gestió política patètica que ha portat Catalunya a la fallida". En aquest sentit va dir que l'Executiu de Mas "no és un govern, és un comitè de propaganda".

Gallego també va assegurar que a Catalunya "ja s'estan produint enfrontaments greus" entre les persones a causa de la independència i va acusar TV3 i la resta de "mitjans públics catalans" de voler tapar els inconvenients del sobiranisme.

"En nom de l'autodeterminació ETA ha matat durant 40 anys en aquest país. Aquest era el seu principal argument. I l'Estat de dret no s'ha plegat mai, és més fort del que alguns creuen", va afegir d'altra banda.

"L'únic que s'aconseguirà i es permetrà és la fractura de la societat catalana. Per moltes manifestacions que es facin no es permetrà la dissolució d'aquest Estat de la Unió Europea, una de les nacions més antigues d'Europa i la quarta economia de la UE", va deixar clar.

Gallego va acusar CiU d'"enganyar la gent, fer que ho passi malament i dir que la culpa de tot és d'Espanya". "No em sembla gens adequat que es manipulin nens a TV3, no em sembla gens adequat que aquest procés el piloti Otegi", ha denunciat.

"Estem totalment en contra d'aquesta qüestió", ha remarcat, a més de deixar clar que "el PP no parlarà més d'aquesta qüestió". " Un 'no' en lletra Arial 72 ben gran. No!", ha conclòs.

Antonio Gallego
Publicitat
Publicitat

132 Comentaris

Publicitat
#103 barretinaire, bcn, 13/10/2013 - 13:21

En nom de la monarquia espanyola, de l'imperialisme espanyol i de la unitat d'Espanya s'han exterminat pobles sencers, s'han fet matances a dojo. Quan diu que no es permetrà la independència se suposa que parla dels tancs. La historieta de "nació més antiga europea" provoca rialles a Europa mateix

#102 barretinaire, bcn, 13/10/2013 - 13:13

Millor uns anys amb aranzels que seguir tota la vida en un estat que ens empobreix i ens castellanitza, que ens extremaduritza, any rere any. Després de 20 anys d'independència, Eslovàquia té un PIB de 70 mil milions (el 1993 tenia 11mil) i Extremadura dins d'Espanya i de la UE PIB de 17 mil milions

#101 barretinaire, bcn, 13/10/2013 - 12:59

Un o dos anys fora de la UE són necessaris per nacionalitzar totes les estructures que al seu dia va nacionalitzar Franco i que avui són en mans privades espanyoles: xarxa elèctrica, telefònica... i privatitzar-les amb empreses amb seu a Catalunya.

#100 barretinaire, bcn, 13/10/2013 - 12:51

Fons de cohesió europeus!! Si els catalans sempre hem pagat més a Europa del que rebem! De què parla, de nou? Aquest catalanòfob és un ignorant! Si els espanyols compren productes catalans és per la relació qualitat-preu. Si veten els productes catalans aquí es vetaran els espanyols.

#99 barretinaire, bcn, 13/10/2013 - 12:43

Algú se'n recorda que la Salgado va pressupostar 120 mil milions de pta per Catalunya que no va pagar? De pensions i d'atur es nota que és un ignorant que no sap que es paga al dia amb els impostos recaptats del mateix any. No hi ha cap guardiola espanyola esperant que els catalans ens jubilem.