Publicitat

Soraya diu que l’Executiu “no pot fer res segons la Constitució, no és un caprici”

No de Madrid

Soraya, durant la roda de premsa

La vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha assegurat aquest divendres que malgrat que milers de catalans han sortit aquest dijous al carrer per reclamar poder votar el 9-N “no podem fer res segons la Constitució”.

“El Govern respecta el dret de totes les persones que ahir es van manifestar pacíficament en diversos llocs de Catalunya, estan emparats per la Constitució i aquesta és la que estableix com s’han de fer les coses”, ha comentat.

És per això que ha afegit que l’Executiu “no pot fer res segons la Constitució, no és un caprici”. En aquest sentit ha recordat que la Carta Magna és la que “ha permés l’autogovern de les comunitats autònomes”.

Soraya ha afirmat també que “aquest govern també és el govern dels catalans i volem atendre les necessitats dels catalans”. “Estem disposats a parlar del que faci falta per millor la situació de Catalunya”, ha manifestat abans de demanar als diputats catalans que “reflexionin abans d’aprovar una llei que te molt d’anticonstitucional”, en referència a la Llei de Consultes.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#32 mirk, bcn, 15/09/2014 - 08:07

aleshores tampoc podien tocar el sostre de deute i ho van fer per afavorir la relació amb la Merkel, aqui sí van tocar la constitucio. A part, aqui acaba la monarquia, segons la constitucio ha de regnar un home, per tant les "princeses" o canvia la constitucio o haura de tornar la republica

#22 "separatistas" =más de 15 años de cárcel.........., "separatistas" =más de 15 años de cárcel, 13/09/2014 - 10:14

1) A.MAS cometerá los delitos de prevaricación, desobediencia y sedición...

2)...y será condenado a más de 15 años de cárcel,...

3)...además, será SUSPENDIDO de EMPLEO y SUELDO...

................

............

.........

......

....

...

..

.

#21 SOMiSEREM, CALAF, 13/09/2014 - 10:12

VOLEM VOTAR

#20 Que ens ofereixen?, Mentiders, 13/09/2014 - 00:14

Diuen que "canviem" la Constitució i tant ells com el PSOE, es tindrien de posar d'acord.. per "concedir-nos" votar... Manen per derecho de conquista i ens parlen de democràcia.Ens neguen que siguem una nació i ens ofereixen "canviar" la "seva" Constitució. Es deuen pensar que som tontos del cul

#20.1 artur, mas-turbador, 13/09/2014 - 17:37

¿que conquista?

#19 agustin sola, lleida, 12/09/2014 - 23:21

"España y Cataluña" es un debate a ciegas en que no se están tratando las verdaderas causas que hacen que, justo en este momento, haya explotado el proceso. No es casualidad.
Recomiendo leer esta web con una cantidad de información inédita brutal:
http://xurl.es/principio-y-final