Publicitat

Marta Rovira dóna per bona la proposta de diferents llistes i veu eleccions el març "com a molt tard"

No d'ERC a Mas

Mas i Junqueras, en una imatge d'arxiu

La secretària general d'ERC, Marta Rovira, ha explicat que “Esquerra Republicana celebra la concreció pública de diferents propostes per part del president Mas sobre la convocatòria d'eleccions al Parlament per obtenir un mandat democràtic definitiu a favor de la independència”.

“Com ja hem fet públic els darrers dies, Esquerra Republicana dóna per bona la proposta de llistes feta per les entitats sobiranistes, respectant la llibertat i independència de les entitats i personalitats que es puguin veure concernides”, ha dit. Esquerra assegura que, en aquest sentit, la qüestió dels independents “no serà un obstacle per l'acord”.

Rovira ha reiterat que “aquesta proposta és addient perquè permet que les eleccions siguin el març com a molt tard, d'acord amb el desig i posició expressada per les pròpies entitats, i amb el sentir àmpliament majoritari de la ciutadania”.

“En definitiva, podem afirmar que, a partir de la proposta de les entitats de la societat civil, ja hi ha un acord per celebrar una consulta definitiva sobre la independència aquest mes de març, que obri el període constituent del nou país”, ha reblat.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#14 Pegáte la vuelta!, Girona, 10/01/2015 - 23:55

Kafka ha esta superat de bon tros, la metamòrfosis del gran timoner i del capità dels pirates del Carib (sense la pota de fusta) ha esdevingut en la nova versió del duo Pimpinela.

#12 Carlos Gomez, Bcn, 10/01/2015 - 13:59

Le dice el uno al otro :
¿ Como lo quieres ?? ¿ A pelo o con cariño ??
Y mientras el mundo entero bocabadado de tantos amores de quita y pon con suegras exigentes a la espera de un final feliz y bendecido.
Los amores palaciegos matan la pasion.

#11 BEJOTA, BCN, 10/01/2015 - 13:33

La inversió estrangera a Catalunya es desploma, mentre repunta a nivell nacional.
Durant els nou primers mesos del 2014 la inversió estrangera neta a Catalunya cau un 56,1% respecte al mateix període de l'any anterior. En canvi, les dades a tot Espanya reflecteixen un increment del 20,4%.

#11.1 BEJOTA, BCN, 10/01/2015 - 13:33

COM AL QUEBEC I ESCOCIA:RES DE RES TRET LA PERDUA D'EMPRESES I INVERSORS.

#9 Y DESDE MADRID..., AL CIELO!!!!.... JUASJUASJUASJUAS..., 10/01/2015 - 11:26

Tant que ploraven de que no els deixaven votar el 9N i despres de tota la "festa", ara i mes que res, per el futur dels seus corresponents "tinglados", mes valdria que el 9N no s' hagues celebrat mai... Ja que el mateix 9N els ha ficat d' en peus dins la galleda... el que son les coses... JUASJUAS.

#7 Pablito, Barcelona, 10/01/2015 - 10:45

Es preocupante para la convivencia cuando en lugar de la razón se impone la tozudez. Ha quedado ampliamente manifestado que Cataluña y los catalanes no quieren la independencia pero los nacionalistas que viven de eso precisamente, reiteradamente insisten extenuados en un discurso agotado y cansino.