Publicitat
Política · 20 d'Octubre de 2011. 14:25h.

"No diguis mentides"

Topada entre Puig i López Tena al bar del Parlament

"No diguis mentides"

López Tena -amb la cap de premsa de Solidaritat, Irina Tasias- en un ple del Parlament

El conseller d'Interior, Felip Puig, i el diputat de Solidaritat, Alfons López Tena, van tenir una enganxada al bar del Parlament després de l'operació dels Mossos a la Ciutat de la Justícia contra indignats. Tena estava menjant un entrepà -de truita, concretament- quan se li va acostar Puig, que sortia de la zona reservada del restaurant. El conseller li va etzibar: "no diguis mentides. Deixa de calumniar i injuriar".

Tena el va encoratjar llavors a ensenyar el manament judicial de l'esmentada operació perquè, en la seva opinió, no existeix i els Mossos o Puig van actuar per iniciativa pròpia. El diputat de SI li va explicar que havia estat sopant amb el president de l'Audiència Nacional, Àngel Juanes, que li havia comentat això i que havia parlat també amb el president del TSJC, Miguel Ángel Gimeno.

Puig el va replicar amb una pregunta: "tu que has estat set anys membre del Consell General del Poder Judicial, ¿a qui et creuràs més a un jutge o al conseller d'Interior del teu país?". Fonts de la conselleria han insistit a e-notícies en la versió oficial que "els Mossos van actuar com a policia judicial seguint ordres del jutge de l'Audiència Nacional".

El parlamentari havia acusat al conseller, en roda de premsa al Parlament, de dir precisament "mentides" per atribuir l'operació policial a l'Audiència Nacional. El diputat de SI va insistir en aquella compareixença que la Policia de la Generalitat no tenia cap manament judicial per fer l'operació a la Ciutat de la Justícia.

Publicitat
Publicitat

46 Comentaris

Publicitat
#19 Fran, Llinars, 21/10/2011 - 19:09

Amb Lopez Tena pel mig el circ sempre està assegurat.

#18 Tasio, Bcn, 21/10/2011 - 19:03

EL CARRER ES MEU ¡¡¡¡ Sueña este ilustre ex-alcalde de pueblo. Solo le ha faltado añadir a su frase ¿a qui et creuràs més a un jutge ESPAÑOL o al conseller d'Interior del teu país?".
Esl poder en manos de mentes tan cortitas es un peligro para la sociedad.

#17 Ferran, Rubi, 21/10/2011 - 14:04

La part mes important de la noticia: l'entrepa era de truita...

#16 antidretà, CAT, 21/10/2011 - 11:54

Us imagineu que us surti un fill com el Felip Puig? No m'imagino una desgràcia pitjor per un pare.

#16.1 Lalaia, BCN, 21/10/2011 - 13:56

Home...doncs és fàcil: que et surti un fill amb el mateix nivell intelectual que exhibeixes tu.

#15 CASTELLS, Bcn, 21/10/2011 - 09:42

El gran problema de CAT es l'UNITAT; Volen fer el favor de treballar tots juns per l'Independencia i fins que no la tinguem, es deixen de personalismes d'una p...vegade? Quan siguem lliures, facin el que volguin, pero mentrestant, treballin JUNTS; entessos? Gràcies i espero k ho facin per CAT

#15.1 ccc, bcn, 21/10/2011 - 11:32

primer, no tots els catalans sóm independentistes, ho sento però algú ho havia de dir. Segon, els personalismes dins de l'independentisme deixen clar q per a molts és una forma de guanyar-se la vida, molt be per cert.