Publicitat

Aragonès va a Brussel·les per reunir-se amb ERC, Junts, CUP i Comuns

No el rep ningú

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha explicat que l'objectiu del seu viatge a Brussel·les, on es reunirà amb Carles Puigdemont, té com a objectiu “resituar Catalunya a les institucions europees”.

Tot i això, l'agenda institucional d'Aragonès no inclou cap trobada amb dirigents de la Comissió Europea. A més de l’esmentat Puigdemont, Aragonès té previst reunir-se amb eurodiputats catalans.

D'altra banda, en una entrevista a Ser Catalunya, ha retret a Junts que "a la defensa de la llengua no es valen excuses" i ha demanat al grup que se sumi al pacte de modificació de la llei de política lingüística.

Finalment ha indicat que “és extremadament urgent que em vegi amb Pedro Sánchez, però no depèn de mi i no es tracta de fer-se una fotografia entre dos presidents”. "Estan tractant les institucions de Catalunya com les institucions d´un país sotmès, de segona", ha lamentat.

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#36 manu, DIJON FRANCE, 19/05/2022 - 18:18

He preguntado a Valérie Pécresse, Presidenta del Consejo Regional de Île-de-France la región tiene una población de 12,40 millones de habitantes que bruselas nos consideré como una nación y no una región de Francia ,la política es una utopía de obsesiones, impregnada de alucinaciones concretas,quimera, sueño, ficción, idealismo

#35 Nombre de César Tengo , El Prat de Llobregat, 19/05/2022 - 11:48

Siempre tiene en casa alguien que le espere
O solamente mientras se duerme
Los ojos de sus heroes le miran desde la pared (vete a saber que posters tuvo de joven en caso de tenerlos).

#34 Xandri, Tordera, 19/05/2022 - 09:28

Lo ha recibido su amo el vivales y con eso ya le basta.

#31 Rasca, Castelldefels , 18/05/2022 - 19:21

El viajar es un placer
Que nos suele suceder
En el auto de papá
Nos iremos a pasear

Vamos de paseo, pi pi pi
En un auto feo, pi pi pi
Pero no me importa, pi pi pi
Porque llevo torta, pi pi pi

Y ahora vamos a pasear por un túnel
Por el túnel pasarás
La bocina tocarás
La canción del pi pi pi
La canción del pa pa pa

#30 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 18/05/2022 - 19:12

Este año el viaje de fin de estudios es una tournée por la monárquica Bélgica. Patufet y demás falang3 amarilla han recaudado fondos vendiendo pulseritas y cajas de mantecados por los domicilios cercanos a Plaza Cataluña. Patufet se lleva una caja de cond0nes medio caducados porque está convencido de que en este viaje moja sí o sí.