Publicitat
Política · 7 de Juny de 2019. 14:16h.

"No els hi cau la cara de vergonya?"

Una diputada de Ciutadans carrega contra TV3 per un perfil fals aparegut a l''Està Passant'

La diputada de Ciutadans, Sonia Sierra, durant la sessió de control a la CCM al Parlament, ha acusat TV3 d'utilitzar un perfil fals de twitter on es mofaven d'ells. "Van agafar un perfil fals, que no calia ser molt llest per veure que era fals, posa fake. I a TV3 fan escarni. La meva pregunta és ... ¿a vostès no els cau la cara de vergonya?".

Sanchis ha respost que "no. I el motiu és que si vostè veu l''Està passant', que ja veig que li té una certa estima, sabrà que l'any passat vam fer un concurs bastant celebrat sobre creus gammades mal dibuixades. Si vostè em pregunta si alguna televisió pública d'Europa pot fer un concurs sobre creus gammades mal dibuixades en un programa humorístic li diré que sí".
 
"És possible que en aquest programa humorístic es facin bromes sobre fakes, sobre tuits falsos? Sí, perquè és un programa humorístic", ha respost, a més de considerar que "tenim opinions antagòniques" respecte a l'humor i remarcar que "no es em cau la cara de vergonya".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Jose Garrido, Granollers, 08/06/2019 - 16:07

Como se le va a caer la cara de vergüenza si ni la tiene ni la ha conocido. Y TV3 se ha convertido en un fake en si misma.

#5 Verxu, Badalona, 08/06/2019 - 12:20

¿Ellos cobran, no? Pues eso.
Los de C's que digan que él (Sanchís and cia) cobran.

#4 Albert, BCN, 07/06/2019 - 23:27

Es un sinvergüenza así que no le pidas peras al olmo

#3 Marti, Barcelona, 07/06/2019 - 17:13

https://www.msn.com/es-es/noticias/espana/el-ex-n%c3%bamero-dos-de-junqueras-no-reconoce-la-hoja-de-ruta-hacia-la-independencia/ar-AACwT2p?ocid=mailsignout
No miro la infecte tv3% ni per veure el temps, pero veurem com diuen la noticia: el cervellet del procés, el de l'agenda es nega a fer prova caligrafica i de veu! Valent patriota!i demà fugirà..

#2 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 07/06/2019 - 16:36

A Goebbelschís no se le cae la cara de vergüenza sencillamente porque no sabe lo que es eso.