Política · 30 de Setembre de 2022. 13:32h.

"No els hi fa vergonya?"

Alejandro Fernández critica que els 3.000 militants de Junts decideixin el futur dels catalans

"No els hi fa vergonya?"

El president del grup parlamentari del PP, Alejandro Fernández, ha criticat que "el futur de set milions i mig de catalans el decidiran tres mil afiliats de Junts per Catalunya al seu lliure albir i capritx". "No els hi fa vergonya?", ha preguntat.

Alejandro Fernández ha lamentat que "Catalunya surt d'aquest debat amb el vicepresident destituït, amb un govern que ningú sap quant va durar i amb una proposta de nou referèndum que ningú entén i que ni tan sols en el si del Govern es comparteix".

Finalment, el líder del PP a Catalunya ha demanat al president de la Generalitat, que respongui a tres preguntes: "Té vostè la confiança d'aquesta cambra, sí o no? Té vostè la confiança de tots els seus consellers, sí o no? I, sobretot, fins i tot, i, és més, confia vostè en tots els seus consellers, sí o no?" "Prengui ja una decisió sobre aquest tema", ha reclamat.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Andrea, Barcelona, 30/09/2022 - 20:19

No se puede dejar de aplaudir esta intervención.

#6.1 pepe, Andorra, 03/10/2022 - 14:28

si, hablar, hablan muy bien, pero hacer, no hacen nada, si acaso, fumarse un puro, leer el marca y guardar el sitio. Este es un señor q pertenece a un partido q disparo la deuda publica mientras gestionaba el poder con mayoria absoluta....Q no liquido las leyes reacccionarias del colectivista psoe....Yo no te creo....

#5 El Sifoner, Era SECESIÓN no independencia, 30/09/2022 - 17:18

(.....los 3.000 militantes de Junts decidan el futuro de los catalanes)
Parece que este es el verdadero "mandato democrático", el resto de los votantes hasta los 568000 votos que consiguieron, parece que no cuentan para nada.

#4 Vergonya?, Barcelona, 30/09/2022 - 15:57

Precisament el que no ténen és vergonya aquesta tropa, se'ls en fot tot mentres puguin seguir amorrats a la mamella.cat, Junts, ERC, CUP i otras hierbas, vergonya és el que sentim molts catalans al veure com els lazis han convertit Catalunya en can pixa

#3 Neferu, Barcelona, 30/09/2022 - 15:44

No. Sr. Fernandez. No les da vergüenza porque para eso es primordial que la tengan, y cada día nos demuestran que no saben ni lo que es. Los partidos del Govern todos ellos indepens por cierto, han hecho de Catalunya su feudo, su reino, y hacen, deshacen, gastan, y dilapidan el dinero público como les sale de la entrepierna.

#2 Arnat, Barcelona, 30/09/2022 - 14:50

Una vegada mes en Fernandez ha fet un brillant discurs que el situa com el millor parlamentari dins aquest galliner d'ineptes que s'ha convertit la institució. Quan a la banda de farsants escolten les veritats han d'abaixar el cap de la vergonya que els invadeix. Sens dubte aquesta trepa passarà a la historia negra d'aquest dissortat territori.