Publicitat
Política · 26 de Maig de 2015. 10:34h.

"No em faci dir coses que jo no he dit”

Tensa entrevista d’Enric Millo a TV3 amb Lídia Heredia: “No m’ho faci dir per tercera vegada, eh?”

El portaveu del PPC, Enric Millo, ha protagonitzat una tensa entrevista amb Lídia Heredia a Els Matins de TV3. El dirigent ‘popular’, malgrat admetre els mals resultats del partit “a Catalunya”, ha volgut reivindicar la tasca de Mariano Rajoy, Alícia Sánchez Camacho o Alberto Fernández Díaz i s’ha esforçat en recordar els aspectes positius d’aquestes municipals.

Alguns arguments de Millo han estat que “allà on el PPC governa la gent ens ha renovat la confiança", “encara ara el PP és el partit més votat” o que “vam pujar molt el 2011 i tornarem a créixer perquè quan es resolguin els problemes tornarem a pujar”. També ha repetit, tal i com ja havia fet abans en alguna ocasió, que “quan he hagut d'anar a fer les llistes hi ha gent que m'ha dit que no hi vol anar perquè té por”.

El portaveu del PPC ha retret en diverses ocasions a Lídia Heredia que “no em faci dir coses que jo no he dit”, quan aquesta li ha preguntat els motius de la baixada en vots quan el PP assegura “haver estat el partit que ha tret Espanya de la crisi”. Heredia ha ironitzat sobre “l’èxit relatiu” del PP a l’hora de lluitar contra la crisi.

“Vostè creu que veient les xifres de l’atur li podem dir als ciutadans que vostès han resolt aquest problema?”, li ha preguntat la periodista. Millo ha respost que “això no ho ha dit ningú”, però Heredia ha replicat que “ho acaba de dir vostè”. “Perdoni, per segona vegada està posant en la meva boca coses que jo no he dit”, s’ha queixat Millo.

“Haurem de tornar a passar aquesta entrevista”, ha indicat la presentadora d’Els Matins. Millo ha preguntat aleshores si “estem millor o pitjor que fa quatre anys? Estem millor segur, però no hem sol·lucionat el problema definitivament. Per tant no m’ho faci dir per tercera vegada, eh? Sap que passa, que inclús pot semblar ofensiu això. Perquè hi ha famílies que pateixen les conseqüències de la crisi”.

Millo
Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#8 Enric Badia, Barcelona, 27/05/2015 - 17:17

Per les generals es pot escollir:

- partits que no respecten la democràcia i l'estat de dret: CiU, ERC, PSOE (pacten amb qui sigui), CUP, Podemos i Bildu.

- Ciutadans, (encara no els coneixem) i PP (que arreglan l'economia però tenen també bitxos).

Jo tinc clar a qui no votaré.

#7 Ccc, Bcn, 27/05/2015 - 07:56

Heredia, una gran cap de prensa.

#6 Almogaver, La Figuera, 26/05/2015 - 14:20

Va, Millo, que ja et toca tornar a cambiar de partit. Siudadanus podria ser el teu proper partit....

#5 Pere Pagès, CATALÀ EMPRENYAT AMB ELS SEPARATISTES, 26/05/2015 - 14:02

LIDIA HEREDIA, QUAN TREBALLAVES A TELECINCO, AIXÒ NO HO DEIES... DÉU MEU SR....

#4 nadia, barcelona, 26/05/2015 - 13:22

Així és TV3 i els seus "periodistes", que no sabem fer la seva feina sense prendre partit. I a sobre haurien de procurar cuidar una mica el seu vocabulari. Diumenge n'ha va haver un que mentre parlava dels resultats va dir. tinc el cap com un timbal. Gran professional!

#4.1 pepo, san adrian, 26/05/2015 - 13:41

Deja tv3 y pon 13tv que allí os tratan con cariño mientras a otros solo les tratan para insultarles. Si tv3 fuera en castellano y lo pudieras entender todo no estarías asin.

#4.2 NO TE ENTERAS, NO TE ENTERAS, 26/05/2015 - 14:36

sin entrar en contenidos, eres un IGNORANTE

13tv es PRIVADA: que hagan lo que les dé la pu. gana con su dinero

TV3 es PÚBLICA, es decir, pagada con el dinero de todos: votantes de CIU, ERC, PP, Ciutadans, Colaus, etc, es decir, debería representar a todos