Política · 12 de Gener de 2013. 12:17h.

"No em tombaran fàcilment"

Duran diu que "hi ha un ànim destructiu general nociu"

"No em tombaran fàcilment"

Duran, en una foto d'arxiu

El president del comitè de govern d'Unió Democràtica (UDC), Josep Antoni Duran i Lleida, ha alertat al seu bloc que "sóc polític per convicció i de conviccions, i no em tombaran fàcilment".

El portaveu de CiU al Congrés ha afegit que "amb la consciència ben tranquil·la, no penso donar-los la satisfacció", de dimitir.

Duran ha reconegut que a Unió "hi ha hagut persones poc honorables", en relació al cas Pallerols, però ha assenyalat que "qui havia estat conseller de Treball de l’època, va assumir responsabilitats polítiques -al meu entendre injustament per veredicte de la comissió d’investigació- i va dimitir del càrrec de president del consell nacional d’Unió i del partit".

Segons Duran, els rivals polítics d'Unió no havien d'haver criticat el pacte amb el fiscal perquè "les lleis preveuen per a tothom -i, per tant, també per a les persones relacionades amb la política- la possibilitat d’acordar les penes". "Hi ha un ànim destructiu general nociu!", ha reblat.

Duran ha criticat que el procés s'allargués durant setze anys perquè "setze anys no són cap bicoca per als acusats, encara que en aquest cas siguin adversaris meus. Representen un patiment per a tots. Alguns dels acusats que van ocupar portades i portades de diari que van fer patir les seves famílies i a ells mateixos fa mesos que van ser exculpats. Altres ho han estat ara. No hi ha pitjor pena que la de la banqueta".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Sara, Barcelona, 14/01/2013 - 17:25

Dius això de "no me tumbarán facilmente" perquè estàs mol arrelat a viure con un multimilionari, i d' això fan tans anys que clar, prefereixes perdre l'ÈTICA i la DIGNITAT. Quin exemple per als teus fills...

#11 pep, Barcelona, 14/01/2013 - 13:37

Marxa i calla.!

#10 qvic, Barcelona, 13/01/2013 - 18:28

Duran, fas una ferum a podrit que tomba. Retirat ja, home! No veus que ja no et vol ningú? Dedicat a les teves "fantasies sexuals", això sí, pagades de la teva butxaca, no amb diners públics, i deixa la política, que ja fas molta pudor, massa.

#9 llanut, tortosa, 13/01/2013 - 16:36

Sense comentaris, quina pena!!

#8 Tet, Estavar, 13/01/2013 - 10:01

Ens trobem davant el Berlusconi català http://www.penyacalipo.com/opinen3i4/blog1.php/2013/01/12/el-nostre-berlusconi