Publicitat
Política · 20 de Gener de 2009. 13:05h.

"No ens consta que Enric Fontanals i Victor Cucurull hagin deixat la PDD"

La portaveu del sector crític, Elisenda Romeu, diu que "parlarà un altre dia" de la Plataforma

"No ens consta que Enric Fontanals i Victor Cucurull hagin deixat la PDD"

Elisenda Romeu, a l'esquerra, al Parlament

La portaveu del sector crític de la PDD, Elisenda Romeu, ha evitat aclarir si Enric Flontanals, president de Gent de la Terra, i Victor Cucurull, un conegut activista cultural, han deixat l'entitat la Plataforma pel Dret a Decidir. A pregunta d'e-notícies després del lliurament de signatures a favor del dret a decidir, Romeu ha afirmat que "ara no es el moment a parlar de la PDD, si de cas un altre dia" i que "no ens consta que hagin deixat la Plataforma". Mònica Sabata, del sector oficial, ha evitat també donar la seva opinió malgrat la petició d'aquest diari.

La Plataforma, que va demostrar una notable capacitat de convocatòria amb la manifestació de l'1 de desembre del 2007, ha patit des de llavors una sèrie de conflictes interns. Enric Fontanals i Victor Cucurull, que tampoc ha atès les trucades d'e-notícies dels darrers dies, podrien haver abandonat ara l'entitat i impulsar una nova associació el proper mes de febrer.

Veure vídeo

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Maria, Olot, 20/01/2009 - 17:37

Enric Fontanals vicepresident, quan ha sigut això? abans era la Mònica Sabata i ara és en Carles Castellanos.

#3 Joan, Girona, 20/01/2009 - 17:35

Els autonomenats sector crític eren 4 ara només 2, és barallen solets, cada dia que passa és veu més clar que en una entitat seriosa aquesta gent sobra. Visca la PDD, ànims i força Sabata i Gerard.

#2 Albert, LLEIDA, 20/01/2009 - 14:57

tonteries l'Enric Fontanals continua sent vicepresident de la PDD.

#1 Raventos, BARCELONA, 20/01/2009 - 13:28

La Romeu vec que comença a pedre efectius critics per el que correr per el mon indepen tamé la Blanca Serra i l'Eva Serra donarant suport a un nou projecte civic i social iclarament indepe. Endavant Fontanals!