Publicitat
Política · 30 d'Octubre de 2008. 11:16h.

"No ens cremen a nosaltres, cremen fotos, ja s'apagaran"

La Reina recorda que "era un grapadet de joves en una universitat, no era massiu"

"No ens cremen a nosaltres, cremen fotos, ja s'apagaran"

Imatge de la crema de fotos

La Reina Sofia ha parlat amb la periodista Pilar Urbano -en el llibre 'La Reina muy de cerca' (Planeta), que recoje El País- sobre la crema de fotografias. "Va ser un disgust per a tots. ¿Preocupació? Cap. Era un grapadet de joves en una universitat, no era massiu. Però... no ho havíem vist mai. Jo els deia aquí [a la Zarzuela]: 'Són fotos, no ens cremen a nosaltres... cremen fotos, trossos de paper, així que ja s'apagaran'. I també els vaig advertir, sense donar-me-les de profeta: 'No m'estranyaria que tornés a passar'. Perquè en tot això, com en les caricaturas, els acudits o les crítiques davant d'un micròfon, el difícil és atrevir-se a fer-ho per primera vegada. Però quan algú ha trencat un mur... ¡ampla és Castella!".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Met de Gracia, Barcelona, 31/10/2008 - 12:57

Cremar fotos es cremar papers, com cremar banderes es cremar draps. Totalment d'acord. El que cal lamentar es que no tothom ho veu així i sempre sortirà algun fanàtic disposat a defensar com sigui tant la causa de la monarquia com la de la patria.

#4 jaume, Reus, 30/10/2008 - 12:20

Si Pereramon, t'has parat a pensar q el fet que cremin fotos teves o meves no és cap mena de delicte a l'estat espanyol? Quin respecte va tenir pels altres el q va designar al Rey com a cap d'estat (per si algú no ho ha agafat va ser Franco).

#3 pep, Vic, 30/10/2008 - 12:19

També eren un grapadet a Grècia i el su pare el van fotre a fore i no va poguer trepitjar terra grega fins els any 90.

#2 Pereramon, olot, 30/10/2008 - 12:14

Si, Jaume pobre reitona, a tu t'agradaria que cremessin fotos teves? Si volem arribar aconseguir alguna cosa de ben segur que aquest no és el camí. RESPECTE

#1 jaume, Reus, 30/10/2008 - 11:47

Ai pobre reitona, ja s'han cremat les fotos, en canvi el record que els Borbons són els successors del Caudillo no s'esborra tan fàcilment.