Publicitat
Política · 5 de Febrer de 2012. 13:55h.

"No ens podem permetre TV3"

Vidal-Quadras demana "tancar" la televisió pública catalana i veu "grotesc" el PPC

"No ens podem permetre TV3"

Vidal-Quadras

L'eurodiputat del PP, Aleix Vidal-Quadras, en una entrevista a El País, critica la líder del PPC per parlar del "encaix de Catalunya a Espanya." Això no ha de dir-ho un dirigent del PP. Això està en l'esquema mental dels nostres adversaris. És un terme nacionalista", afegeix.

També deixa clar que "el PP no ha de facilitar diners per a la construcció d'un projecte nacionalista. Això que ho faci Mas. El PP català presenta una confusió conceptual preocupant. El pitjor que et pot passar en aquest món és no saber què ets. Si no ho saps, parles el llenguatge dels teus rivals".

També considera que "el bon moment del PPC és un miratge. El PP va aconseguir el 1995 [quan ell el presidia] una presència que ha trigat 15 anys a recuperar (17 diputats enfront de 18). Quinze anys i es presenta com un èxit! És per fer un examen de consciència i contrició. Perdem 15 anys i ho celebrem".

"Crec que ens equivoquem si aprofitem la influència només per ajudar CiU a sobreviure i a enfortir els seus projectes. Jo l'hi posaria les meves condicions: l'eliminació del 90% de les empreses públiques, el tancament d'ambaixades que denoten megalomania neuròtica, i que els catalans vegin respectats els seus drets lingüístics. I si no les accepten, que els doni suport ERC", indica.

Segons la seva opinió, Sánchez-Camacho "hauria de ser bel·ligerant contra el nacionalisme i no dedicar-se a facilitar-li les coses". "Montilla hauria d'estar a la presó per haver arruïnat el país. I Mas retalla de forma curiosa: baixa salaris i estalvia, però no reestructura seriosament l'Administració. L'Alícia hauria d'obligar-lo a fer-ho i en canvi marxa a Madrid perquè li donin més diners. És grotesc", afegeix.

Aleix Vidal-Quadras insta a demanar "la supressió d'empreses públiques i la privatització de TV-3. I si no la compra ningú, es tanca. És un pou sense fons. No ens la podem permetre". Sobre l'ús del català a Europa, indica que "a la plaça de Sant Jaume veuen un gran problema en un assumpte que vist des Brussel·les és una ximpleria i allà ningú l'hi va a dedicar ni cinc minuts".

Publicitat
Publicitat

132 Comentaris

Publicitat
#83 josep, igualada, 07/02/2012 - 22:22

encare ni ha pocs d´alejos al PP, com mes n´hi hagin, mes independentistes tindrem, aixó s´acosta.

#82 toni, vng, 07/02/2012 - 11:28

Deu ser molt fotut viure sempre amb aquest odi intern. JO SI VULL PAGAR TV3. pero no vull mantenir cap espanyol.

#81 Tià, Paisos Catalans, 06/02/2012 - 23:59

A aquí si a algú se ha de tancar és al qui diu bestieses com aquesta i cobra molts diners de tots el contribuents,i a més deu presentar factures extres.Alemanya treu a la llum i als mitjans de comunicació la mena de gent que sou.

#80 Sergio, Barcelona, 06/02/2012 - 20:09

Hombre. Aún hay personas que saben decir y llamar las cosas por su niombre.
Las verdades duelen.

#80.1 danielet, barcelona, 06/02/2012 - 23:32

Si Sergi, las verdades duelen, ciu arrasa en las elecciones rozando la mayoria absoluta.

#79 ton, sallent, 06/02/2012 - 19:52

d´acord privatitzem TV3 o tanquem-la i a continuació el sr. Vidal-Quadras