Publicitat
Política · 12 de Febrer de 2013. 10:37h.

"No entenc per què alguns volen privar els catalans d'Espanya"

Rajoy afirma que "la gran majoria" no volen la independència

"No entenc per què alguns volen privar els catalans d'Espanya"

Rajoy, durant el seminari

El president espanyol, Mariano Rajoy, ha assegurat que "no entenc per què alguns volen privar els catalans d'Espanya". Després de mostrar-se convençut que "la gran majoria" de catalans no volen la independència, ha instat "si algú vol canviar la Constitució" a fer-ho "respectant les lleis".

Durant un seminari de The Economist sobre el futur de l'economia espanyola en un context de crisi i retallades, Rajoy ha apuntat que "sempre estaré obert al diàleg, però només hi ha una cosa que no es pot demanar al president espanyol: no puc incomplir la llei, no ho faré", ha insistit després de recordar que aviat es reunirà el president de la Generalitat, Artur Mas.

En ser qüestionat respecte a si podrà mantenir Catalunya en el model d'estat actual, Rajoy ha assegurat que "sí, no s'hi amoïni que sí". Rajoy ha defensat el model autonòmic actual i ha remarcat que, malgrat que alguns volen més autonomia per a Catalunya altres defensen un model d'estat descentralitzat. Segons el cap de l'executiu espanyol, "amb Catalunya ens uneix tot".

Publicitat
Publicitat

46 Comentaris

Publicitat
#38 El azote de los necios, Barcelona, España, 13/02/2013 - 13:26

Cataluña ha sido, es y será siempre España, la frontera de Francia es muy grande para el que no le guste..pero allí no les vayais con el rollito del catalanismo, porque os ponen marcando , rapidito... separatista=hispano acomplejado que mira con envidia a la Francia que le desprecia... uff

#37 Josep, Barcelona, 13/02/2013 - 08:29

No ho entens ? Doncs, mira, només ni que fos per fer-nos passar la vergonya, ja n'hi hauria prou.

#36 queteden, Igualada, 13/02/2013 - 00:19

Que buen tergiversador es este Rajoy. Ahora resulta que le preocupa que a los catalanes se nos prive de España y no que a los españoles se les prive de Catalunya. Excelente. Esta nueva teoría en que los españoles ya no quedan implicados facilitará mucho el proceso de nuestra Independencia...

#35 Gongylus, Girona, 12/02/2013 - 19:54

No ho entén? Doncs vagi al metge a fer-s'ho mirar, perquè és molt clar. No es preocupi, senyor Rajoy, als catalans ningú no ens vol privar de res. L'elecció és nostre, i li asseguro que sabem el que volem. Em sap greu, però Espanya no entra en la categoria de coses que valen la pena.

#34 Cartanya, bcn, 12/02/2013 - 18:38

?Catalunya pot prescindir de l`univers sencer, i els seus veïns no poden prescindir d`ella? Voltaire

?No se duda que Catalunya paga en tributos, aun fuera de las leyes de la proporción, más que cualquier otra provincia? Francisco Mariano Nipho (periodista) en 1779.

al 1779 ja ho sabien avui no