Publicitat
Política · 12 d'Abril de 2018. 16:39h.

No era terrorisme

La noia de Viladecans queda en llibertat amb mesures cautelars

No era terrorisme

La dirigent dels CDR detinguda per la Guàrdia Civil

L'Audiència Nacional ha deixat en llibertat amb mesures cautelars Tamara Carrasco, la dirigent dels Comitès de Defensa de la República (CDR) detinguda a Viladecans el passat dimarts per la Guàrdia Civil acusada de terrorisme i rebel·lió. El magistrat només imputa a la membre dels CDR un delicte de desordres públics.

La fiscalia va demanar presó per Carrasco per rebel·lió i terrorisme pels talls de carreteres i aixecament de peatges que es van dur a terme aquesta Setmana Santa i va ser traslladada a Madrid per comparèixer davant l'Audiència Nacional. La detinguda també hauria difós un àudio a les xarxes socials en què donava instruccions per fer noves accions i estratègies i en què no es descartava estendre les mobilitzacions als ports i a Mercabarna.

El jutge, però, li ha imposat algunes mesures cautelars com són assistir tots els dilluns al jutjat de guàrdia, se li prohibeix sortir del seu municipi excepte quan es desplaci al seu lloc de treball i també se li obliga a facilitar un domicili i telèfon per tal que pugui estar localitzable. Les penes per desordres públics oscil·len entre sis mesos i tres anys de presó.

Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#13 Sarola, Catelldefels, 14/04/2018 - 07:28

De moment. El Fiscal General del nostre Estat no opina el mateix. Hem d'esperar. Mentrestant sugereixo a la nostre Tamara Carrasco que faci un curs del Digui, Digui.

#12 Pepe el charnego, BCN, 14/04/2018 - 04:17

Tamara Carrasco .... clara representación de la catalanidad ...padre de Extremadura? madre de Sevilla? Abuelo de Murcia?

Muchos charnegos son así ....la mitad de la CUP y ERC son hijos o nietos de castellanos

Que gente tan ignorante cuando gritan ¡¡refugiados si...españoles no!!

Tamara Carrasco ..... charnega acomplejada

#11 pepe, andorra, 13/04/2018 - 14:31

Al menos ha servido para poner bajo los focos a uno de los mercenarios de Soros, son personas como esta las q contratan las fundaciones de Soros a traves de Jordi Vaquer para meter cizaña entre españoles y soliviantar en lo posible a todo el mundo. El mismo sistema q en Yugoslavia.....Y también sobornaron a los alemanes, para q no se opusieran....

#10 Xexo, Premia, 13/04/2018 - 10:12

Aviso a navegantes

#9 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU LI FALTA TENIR UN BON AJUNTAMENT BONS POLITICS I UNA BONA POLICIA LOCAL U BONA GENT AL BARRI DELS ESTALVIS , CUAN JA UNA VAGA ELS SINDICALISTAS DE UGT I CC.OO FAN COSES PITJORS DE LAS QUE SE ACUSA AL CDR, 13/04/2018 - 05:48

SI aquesta Noia es Terrorista ¿QUE NO SERAN ELS DE E.T.A. , ELS TERRORISTAS ISLAMISTAS QUE HAN FET MORTS ? ¿ PER QUÈ NO SE APLICA LA LLEI ANTI-TERRORISTA ALS QUE MATEN DONES O CRIATURES ? ELS y ELLES Si sels podria DIR TERRORISTAS CRIMINALS Si aquesta noia es Terrorista els de UGT y CC.OO Tambe u son cuan fan una VAGA O PROTESTA

#9.1 Bolskan, Alnorte, 13/04/2018 - 11:39

No diga memeces, es la finalidad lo que determina su inclusión en el concepto de terrorismo, no el hecho. Y en este caso el tribunal -seguramente en un arrebato fascistoide y anticatalanista (modo irónico)-, ha determinado que no se puede aplicar a este caso. De lo cual me alegro, por cierto.