Publicitat
Política · 16 d'Abril de 2019. 12:37h.

"No és bon camí aquest"

Marchena adverteix l'advocat de Cuixart després que es queixés de la "diferència" de tracte amb la fiscalia

El president del tribunal que enjudicia la causa del procés, Manuel Marchena, ha advertit l'advocat Àlex Solà, que defensa Jordi Cuixart, després que s'hagi queixat de la "tolerància" del magistrat amb les preguntes de la fiscalia a un agent de la Policia Nacional, que va ser participar en l'operatiu de l'1-O a Sarrià-Sant Gervasi. "No és bon camí aquest", li ha etzibat.

- Solà: "Va veure vostè agents de la UIP perseguint amb les defenses i colpejant a la gent que..."

- Marchena: "És millor senyor lletrat que li pregunti el que va veure ell. No li formuli tot el que vostè creu que va haver d'haver vist i l'es limiti a contestar 'sí', 'no' ... Pregunti-li el que ell va veure , no el que vostè creu que va haver d'haver vist.

- Solà: "Bé, senyoria. Tot i que la fiscalia ha tingut tolerància per fer aquest tipus de preguntes".

- Marchena: "No, miri, no".

- Solà: "Sí".

- Marchena: "No és bon camí aquest. La fiscalia ha realitzat l'interrogatori que el Tribunal ha considerat pertinent. El que vostè està fent no és pertinent i no busqui que això es converteixi, el impertinent en pertinent, a través d'un judici de contrast amb el que està fent la fiscalia. no ho busqui perquè no és correcte i ho sap perfectament ".

- Solà: "Jo constato ..."

- Marchena: "No, no. No constata ... Aquest no és el moment de comprovar. Aquest és el moment de l'interrogatori. Si us plau, pregunti-li el que va veure.

- Solà: "Constant la protesta per aquest criteri de pertinència diferencial..."

23597-sol.jpg

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 ivan, el vallès, 16/04/2019 - 18:30

El juez Marchena está de mala leche hoy, el Salellas acaba de pillar también.

#9 Sergi , Barcelona, 16/04/2019 - 17:32

Todos estos se creen que estan en TV3 en el "Preguntes Frequents"

#8 M. Pilar, Barcelona, 16/04/2019 - 17:12

Res, que es pensen que ells poden fer el que vulguin on vulguin!!!

#6 Lolo, Barcelona , 16/04/2019 - 15:05

El supremo no es TV3, amic Solà.
Pero no te preocupes, pronto te van a invitar al FAQs para que le cuentes a la parroquia lo mal que lo hace Marchena y como lo teneis ya casi ganado en Estrasburgo. Todo con tal de continuar cobrando y los creyentes creyendo.

#5 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 16/04/2019 - 14:08

Poques coses hi ha que els hi faci mes mal als nois del roc a la faixa que la transmissio sencera i en directe del judici, sense les paternalistes interferencies dels amics de TV3

I al vespre podreu veure com al cabaret del Grasset us explicaran perque el vostres sentits us han enganyat i que es el que realment deviueu haver vist i escoltat