Publicitat
Política · 10 de Juliol de 2019. 10:38h.

"No es poden explicar més mentides"

Intercanvi de retrets entre Sergi Sabrià i Eduard Pujol

"No es poden explicar més mentides"

El portaveu d'ERC, Sergi Sabrià, en declaracions a El món a RAC1, ha manifestat que "esperem que d'aquí 26 hores hi hagi un atac de seny i aquesta situació es reverteixi. Junts per Catalunya ha decidit entregar la Diputació al PSC sense gaire sentit".

"És només a les mans de Junts per Catalunya que la Diputació de Barcelona tingui un president d'Esquerra o Junts per Catalunya. Per nosaltres és una qüestió de país. Si per ells és una qüestió de cadires i per nosaltres, de país, quedin-se amb les cadires", ha apuntat. "Tenim un govern que funciona, però si pacten amb el PSC no és la millor de les decisions i no serà fàcil"

"Ens semblen les formes de la vella Convergència d'abans. Ens sembla molt estrany que els que diuen que són una altra cosa avalin aquest pacte", ha criticat, a més de denunciar que "no es poden explicar més mentides. Junts per Catalunya té a les mans decidir qui presideix la Diputació. Pot ser algú del bloc sobiranista o el socialisme de Borrell. Prendran una decisió que pot marcar el futur del país".

Per la seva banda, el portaveu de JxCat, Eduard Pujol, ha replicat que "una manera molt estranya de posar oli a la màquina és el to una mica agressiu i nerviós de Sergi Sabrià. Nerviós perquè no s'ha fet la feina. Advertíem de què podia passar si no aconseguíem una unitat estratègica"

"La gent no accepta la baralla i hem d'actuar amb responsabilitat. No vull acusar ningú de mentider. No és la primera vegada que ens n'acusen i el temps ho ha desmentit", ha apuntat. "Fets i paraules haurien d'anar de bracet. S'en diu coherència. I si hi ha coherència i voluntat de reversió total es pot parlar de tot. Però el primer que ha de fer Esquerra són els deures", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#22 Tv3% Live, Queralbs sur Pujol, 11/07/2019 - 12:31

No hay campo sin grillo ........ni retrasadito sin lazo amarillo.

#21 José Hucha, En lo más profundo de Tractoria..., 10/07/2019 - 18:39

Palomitas, crispetes, pop corn.....ahí lo dejo

#20 Pan y circo, Barcelona, 10/07/2019 - 15:02

Uy, uy, uy, com s'esbatussen. Ja s'han tret la careta i esmolen els ganivets. A veure qui guanya el "duelo" de qui és més patriota.

#19 Lo Flabioler de Copenhage, Copenhage del Sud, 10/07/2019 - 14:40

Un sol poble

#18 Marc, Barcelona, 10/07/2019 - 13:30

"Tenemos un gobierno que funciona" dice, pues sera para respartirse cargos,chiringuitos y colocar a enchufados porque ya me diras tu que otra cosa hace esta gente, para que sirve el parlament si lo tienen siempre cerrado,cuantas leyes han aprobado? que medidas han tomado para paliar los problemas de verdad que hay en la sociedad?