Publicitat
Política · 16 de Juliol de 2020. 21:26h.

“No es pot continuar enganyant amb la independència”

Isidre Cunill, periodista: “Els dirigents del procés han fet volar coloms”

“No es pot continuar enganyant amb la independència”

Isidre Cunill

El periodista Isidre Cunill assegura que “la independència de Catalunya és impossible” per “la desavinença, la discòrdia i la desunió” entre els independentistes. “El camí que estan portant ara és inútil”, afirma en una entrevista a e-notícies. Cunill assenyala que “els dirigents independentistes han fet volar coloms” i afegeix que “no es pot continuar enganyant la gent”.

L'autor de el llibre 'El porque Cataluña no será independiente' (Sekotia) creu que l'independentisme ha de “donar un gir de 360 graus” perquè “l'enemic número u de l'independentisme català és el propi independentisme català”, alhora que recorda que “s'està repetint exactament la història” dels anys 30 de segle XX.

D'altra banda, considera que “no es pot seguir burxant amb la independència”. “El que vol la gent és menjar”, subratlla Cunill, qui manifesta que “el procés ha estat un negoci per a molts”.

El periodista explica que “Catalunya mai ha estat republican” sinó que “ha estat monàrquica”. També assenyala que “Catalunya no ha estat mai un país guerrer” ni “un país violent”.

Isidre Cunill es refereix a l'expresident de la Generalitat, Lluís Companys, a qui “deien 'pajaritu'”, per dir que “no va tenir nassos de enfrontar-se als anarquista” i que “si no hagués estat afusellat, hauria passat desapercebut en la història”.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#12 BJMR, Bilbao, 17/07/2020 - 21:14

Pero si giros de 360 grados es lo que llevan haciendo cantidad de años y por eso siempre vuelven al mismo sitio, si no saben hacer otra cosa. Lo mejor, aunque no lo van a hacer (de qué vivirían), es que se disuelvan y liberen a sus seguidores y al resto de la ciudadanía del yugo que han impuesto y les oprime.

#11 electra, Barcelona, 17/07/2020 - 19:14

ROGER DE VIC, ets molt inocent o te'l fas.... vols noms de les subvencions a pagesos catalans? al pirineu de Lleida un d'ells i enxufat se'ls concedia ell mateix. quanta ignorància hi ha en aquest país. Hi ha molta MERDA (perdoneu)

#10 telamarinera, vng, 17/07/2020 - 19:10

El innombrable (Montilla), prendió la idea del desafecto, dio de comer a los indepes.; avergonzado de ser cordobés.!!
hoy algunos que salimos a pedir l’Estatut, que hemos defendido el bilingüismo, la escola en catala... no lo haríamos; nos quieren avergonzar de ser de cultura castellana, nos ningunean,
y dos millones aplaudiendo!!!


#9 electra, Barcelona, 17/07/2020 - 19:09

Han fet volar coloms..... i els que farant volar!!!!!!!!!!!

#8 Pepe, Alacant, 17/07/2020 - 12:21

La independencia es imposible, porque los separatistas (unidos, o no), ni con fuerzas propias, ni con apoyo exterior, pueden obligar al estado español a que la reconozca, eso era así antes, y después del 1-O. Engañarse es imaginar que por complacer a los separatistas, el estado renunciará a su integridad territorial, y al 20% de su PIB.