Publicitat
Política · 21 d'Agost de 2009. 11:49h.

"No es pot especular preventivament"

Nadal critica la proposta de Carod i aposta pel lideratge de Montilla si el TC és contrari a l'Estatut

"No es pot especular preventivament"

Nadal, durant l'entrevista a TV3

El conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal, ha criticat la proposta del vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, qui és favorable a una manifestació preventiva a l'espera de la sentència del Tribunal Constitucional (TC) sobre l'Estatut. "No es pot especular preventivament. Allò que és seriós i responsable és no crear malestar abans d’hora, i el que es tracta és de tenir tots plegats la capacitat d’agrupar forces i tenir sentit unitari, institucional, polític i, fins i tot, patriòtic per una actitud comuna i compartida", ha dit Nadal al programa Els Matins de TV3. El conseller ha anat encara més enllà: "El tacticisme dels plans A, B o C és donar per suposat moltes coses que avui no són en el calendari. Els tacticistes de la política tendeixen a pervertir la política", ha dit.

Nadal ha reivindicat el lideratge del president del Govern, José Montilla, en una possible reacció a la sentència de l'Estatut per part del TC. "Si en algun moment ha d'haver una reacció qui ha de fer la gran crida al país és el president de la Generalitat, José Montilla", ha dit el política socialista.

El conseller de Política Territorial ha criticat que s'especuli en donar "per presumptament inconstitucional l'Estatut". "Quan arribi l'hora, si s'ha de fer alguna cosa es farà. No hi hauria res pitjor que la resposta de Catalunya la lideressin forces polítiques barallant-se entre elles", ha afegit Nadal.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 jajape, Anoia, 22/08/2009 - 13:44

Senyor Nadal, si no es pot especular preventivament, espero que faci callar els alts càrrecs del seu partit, que constantment especulen amb pactes entre CIU i PP. O, en aquest cas, em dirà que tot-hom, del PSC, es lliure d'especular amb el que vulgui?

#6 pere, pallars, 22/08/2009 - 08:09

Senyor Nadal, li recordo que el seu partit especula preventivament a Euskadi prohibint manifestacions abertzales perque supossadament hi haurà aldarulls.Tractant-se d´espanya, els catalans tenim motius sobrats per especular preventivament.

#5 Integrista Psoefonamentalista, N'ic ar-Aguâ, 21/08/2009 - 20:55

A les seves ordres, senyor!
Mana res més, senyor?

#4 angela, Barcelona, 21/08/2009 - 16:14

Lideratge i Montilla fan un oxímoron.

#3 Ton, Catalunya, 21/08/2009 - 13:40

Perdoneu la meva ignorància. Qui és en Montilla? On s´han publicat les seves tesis, escrits d´opinió, llibres sobre política i pensament social o bé el seu doctorat, etc? Es per saber el seu pesament polític i social i què ha aportat al catalanisme