Publicitat
Política · 24 de Setembre de 2020. 09:08h.

No estan mai contents

L'independentisme rebutja l'indult i exigeix l'amnistia

No estan mai contents

Dirigents independentistes han mostrat la seva disconformitat amb l'indult als polítics presos impulsada pel govern espanyol i han reclamat l'amnistia. És el cas de Laura Borràs (JxCat), Marta Vilalta (ERC), Marcel Mauri (Òmnium) i Elisenda Paluzie (ANC).

D'aquesta manera, Laura Borràs, ha apuntat "que es comencin a tramitar els indults no vol dir que s'hagin de concedir". "De tramitar-se seria un procés llarg", ha advertit, a més de recordar que l'amnistia és un recurs polític "que apareix a la fi d'un procés de negociació, i és aquí on no veiem el Govern espanyol, en la recerca d'una solució política".

Per la seva banda, Marta Vilalta ha manifestat que l'indult "és una qüestió que s'ha de fer per la força". "No és cap gest ni cap voluntat afegida, sinó una tramitació que marca la llei", ha recalcat, a més de reivindicar l’”amnistia".

Marcel Mauri, d'Òmnium, ha assegurat que "l'indult no serveix per a res, més enllà de la solució personal d'un represaliat". "L'única solució política és el dret a l'autodeterminació i una amnistia que englobi les gairebé 3.000 persones represaliades", ha dit.

Finalment, Elisenda Paluzie considera que l'indult "no seria una solució política per a res", com tampoc ho seria l'amnistia si no va acompanyada d'un referèndum acordat amb l'Estat.

Publicitat
Publicitat

43 Comentaris

Publicitat
#30 Blas de Pedo, Bcn, 24/09/2020 - 17:40

O la O.N.U. presiona el règim espanyol per a què sigui més democràtic alliberant els presos polítics i si cal enviar cascos blaus o això pot acabar malament!

#30.1 Alejandro, Villadecans, 24/09/2020 - 18:39

Puede acabar malamente pero para los indepes que siempre salís corriendo y llorando

#30.2 Osti tu!, Chez Fangue, 25/09/2020 - 10:08

Blas, tito, ves a Lledoners i fes pinya amb el tio de les flatulències, entre tots dos a base de pets i llufes aconseguireu l'evacuació total en un parell d'hores.

#29 Cat indepe, Barcelona, 24/09/2020 - 16:25

Si per aquelles coses de la vida, Sánchez i el monyos accedíssin a un referèndum per l'autodeterminació i sortís positiu, als indepes els hi donaria un patràs, Catalunya no és ni de lluny ni de bon tros la Gran Bretanya, que es pot permetre el luxe de no formar part de la U.E.

#28 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 24/09/2020 - 16:04

Us imagineu a La Tachenko entrant i sortit de la preso conduint el seu Jaguar ? cafort oi ?

Tindra tambe minyona alla ?

I on anira a fer treballs socials ? al Kensington Bridge House ? al CH Carolina Herrera ? Li dedicara El Nacionalpuntcat un reportatge cuqui com els que ens te acostumats el pepeantichisenyora ?

Ais me carcome la tafaneria..

#27 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 24/09/2020 - 15:13

Bueno, no están contentos pero continúan comiendo a pucherazos del Procés Estelat. Por eso seguirán apoyando a Sánchez y a su banda todo lo que puedan.

#26 Doctor, Doctor, Doctor, Doctor, 24/09/2020 - 13:59

Doctor, Doctor, últimamente veo Tractorianos por todos sitios!

En la mayoría de distritos de Barcelona (donde ERC arrasó en las últimas generales), en Sant Andreu de Llavaneras (donde ERC simplemente arrasa), en Sant Cugat, en Tarragona...

Doctor, Doctor, es grave?