Publicitat
Política · 11 de Març de 2009. 19:55h.

"No faci cas de tot el que diuen els diaris"

El conseller Baltasar no se'n refia de la premsa tot i que es va "formar com a periodista"

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, ha recomanat al diputat de CiU Eudald Casadesús que "no faci cas a tot el que diuen els diaris". "Senyor diputat deixi'm dir-li una cosa i crec que la puc dir perquè, entre d'altres coses, jo m'he format professionalment com a periodista, i és que no faci cas a tot el que diuen els diaris. No faci cas a tot el que diuen els diaris senyor Casadesús perquè potser no li diuen tot o no encerten o s'equivoquen", ha afirmat Baltasar.

El conseller ha fet aquesta afirmació davant la Comissió de Medi Ambient i Habitatge del Parlament, en la que ha explicat les actuacions que ha dut a terme el seu Departament en matèria de canvi climàtic durant l’any 2008 i les que té previstes per a aquest any.

Baltasar ha destacat que enguany començarà el procés català d’adaptació al canvi climàtic, després que l’any 2008 s’aprovés el Pla marc de mitigació del canvi climàtic 2008-2012, per al compliment del compromís de Kyoto, amb l’objectiu de reduir les emissions anomenades difuses en 5,33 milions de tones equivalents de CO2 anuals fins a l’any 2012. Per al conseller, l’adaptació "és ara inevitable i un complement indispensable de les mesures de mitigació, sense que suposi una alternativa a la reducció d’emissions de gasos amb efecte d’hivernacle. L’adaptació té com a objectiu reduir el risc i els danys per impactes nocius actuals i futurs del canvi climàtic a fi de disminuir-ne els costos socials, ambientals i econòmics".

Francesc Baltasar, durant la comissió
Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Joan, London, 12/03/2009 - 19:34

Estic fins els dallonses de la seva prepotència. Als comunistes us agrada manar...i emprenyar. Així es nota que maneu alguna cosa amb quatre vots. Plegar hauria de fer, però això es incompatible amb el poder, oi?. A fer punyetes.

#9 pere, bcn, 12/03/2009 - 19:12

El q diu en Balta és cert. Em sembla que tothom ho sap, que no se'n pot fer cas de tot el q diuen els diaris.
L'únic problema és q ficar-se amb el periodisme és perillós perquè son els que donen la (des)informació, i per tant se'l carregueran.

#8 joan, manresa, 12/03/2009 - 18:00

Are u entenc tot..Axís Vosté és va formar entre el mon de la mentida, oi ?.Clar ,haber començat per aquí.Sr.Baltasar. Estabem ben preocupats amb la seba manera de fer.Are entenem,pro clar Un Conseller no pot pas tenir aquesta manera de fer, oi..?Dimite

#7 Roger, Can Pixa, 12/03/2009 - 11:34

Exacte, no ens ho podem creure pas tot. El que va contra el tripartit, no ens ho podem creure. Sort que tenim en Baltasar o en Crosta per guiar-nos...

#6 Domènec, Lleida, 12/03/2009 - 11:01

Balta, Balta!! que se't veu el plumero, xiquet! Si no fos per la poca premsa que encara resta lliure de la vostra intoxicació(subvencions) que seria del poble de Catalunya? T'has parat a pensar lo del pessic al Segre? I les estaques? que tú tant bé amag