Publicitat
Política · 16 d'Abril de 2013. 23:09h.

"No formo part de cap trama corrupta"

Oriol Pujol defensa que la seva intervenció a les ITV va ser per "interès polític"

Oriol Pujol, ex número dos de CDC i expresident del grup parlamentari de CiU, ha assenyalat després de gairebé dotze hores davant del jutge que "jo no formo part de cap trama corrupta". "Avui he començat a dir la meva i he cregut convenient que fos llarg", ha indicat.

Segons el diputat de CDC, "és la primera vegada que puc començar a donar la meva primera versió. El relat fins ara ha anat assenyalant Oriol Pujol".

Pujol ha justificat la seva intervenció en la trama de les ITV per "interès polític" per "defensar un model d'acord amb uns criteris tècnics que tot sovint han estat passats per alt".

L'exsecretari general de CDC ha remarcat que "jo no forma part de cap trama corrupta que pretengués atorgar estacions ITV". De fet, ha reblat que "aquesta trama corrupta no existeix".


"Avui he començat a dir la meva", ha defensat Pujol. L'exnúmero dos de CDC també ha "traslladat el meu disgust pel fet d'haver conegut arran d'aquest sumari com alguna gent que em coneix es referien a mi".

"També he assenyalat algunes falsedats que se m'atribueixen com és la suposada intenció que hagués tingut jo de participar en alguna empresa d'ITV", ha afegit.


El dirigent nacionalista ha reblat que "el sumari permet unes interpretacions que són absolutament falses i errònies", i en aquest sentit ha assenyalat "el fet que la meva dona estigui participant en una empresa i per tant sigui 'cobeneficiària' d'una empresa que ha facturat 6,9 milions d'euros. He pogut clarament explicar fins a quin punt això és una falsedat", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#15 Kropotkin, Vic, 17/04/2013 - 13:46

Malditos catalanistas....bueno, os dejo, me voy a repartir los sobres que se ha traido el Rivera del plató de Mas se perdió en Cuba....juas, juas

#14 ccc, bcn, 17/04/2013 - 11:37

ho diu convençut, ell pertany a CiU i la seva missió es salvar Catalunya, missio sagrada q ho justifica tot i q mai serà prou ben pagada.

#13 María Jesús, Barcelona, 17/04/2013 - 09:36

La miseria moral nacionalista les hace así.

#12 Pantojopkin, Vic, 17/04/2013 - 08:22

Yo tampoco soy un nacionalista español de derechas....juas, juas....bueno, os dejo me voy a mirar "Dando Caña" que sale la Carina....juas, juas

#9 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 17/04/2013 - 00:26

¡Qué cruel es la vida! A personas que viven haciendo el bien a su país en una trama virtuosa, la vida las lleva a verse acusadas con la mentira de que hacen el bien a su bolsillo en una trama corrupta. ¡Porca miseria! Da ganas de llorar.