Publicitat

Vosseler es queda a 900 signatures de ser alcaldable

No ha pogut ser

L'advocat Daniel Vosseler no ha aconseguit les 8.000 signatures necessàries que estableix com obligatòries la LOREG per les agrupacions d'electors per poder presentar-se a les eleccions municipals de Barcelona del pròxim 26 de maig.

La plataforma Barcelona Com Tu ha informat que "per només 900 signatures no hem arribat al nostre objectiu" després d'esgotar-se els vint dies dóna la Junta Electoral Central (JEC) per recollir-les un cop convocades les eleccions.

L'entitat considera "un èxit" que 7.100 persones hagin confiat en aquest projecte i, a través d'un comunicat, manifesta que "això no ha estat una derrota sinó més aviat la llavor que ens portarà a millorar com a ciutadans, electors i candidats".

Vosseler ha agraït la feina de Barcelona Com Tu i també ha donat les gràcies a les persones que han confiat en el projecte. "Això només és el principi! Seguirem picant pedra, impulsant la plataforma a Barcelona i preparant-nos per a la següent oportunitat", ha manifestat a través del seu compte de Twitter.

Barcelona Com Tu va denunciar el passat 21 d'abril un atac informàtic que va deixar la seva web inactiva i, com a conseqüència, va afectar l'estratègia de recollida de signatures, que, en bona part, es basava en la descàrrega del formulari oficial a través del seu portal.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 pepe, andorra, 30/04/2019 - 12:45

ya veo como va esto de las firmas, si te llamas Garzon y eres ex juez, puedes comprarlas por 0.50 la unidad, si eres un ciudadano normal y corriente q desea ser elegido democraticamente, a buscarte la vida por ahi. Esa es la forma de reprimir sutilmente la democracia. Deberia poder presentarse quien quisiera sin lo de las firmas.