Publicitat
Política · 4 d'Octubre de 2012. 23:08h.

"No han tingut coratge per deixar el PSC"

Jaume Sobrequés creu que els signants del manifest del sector catalanista haurien de deixar el partit com va fer ell "i el president Maragall"

L'exdirigent del PSC, Jaume Sobrequés, considera que els actuals dirigents dels socialistes que han signat el manifest del sector catalanista "no han tingut coratge" per deixar l'organització.

Sobrequés, durant una intervenció al programa Divendres de TV3, ha comentat que el fet que s'hagi elaborat aquest manifest és un exemple que el PSC "és un partit que va a la deriva". "Hi ha un grup de gent que no tenen el coratge de deixar el partit o de constituir una nova organització que defensi el que diu el manifest i per salvar la seva consciència l'han fet", ha afegit.

"Cap d'aquestes persones, bons amics i grans patriotes, ha deixat l'organització, que continua sent contrària al dret a l'autodeterminació", ha assegurat abans de dir que "el PSC ha anat massa lluny en el seu espanyolisme i hi ha una sèrie de gent que no ho pot acceptar.

I ha insistit en que "no han tingut el coratge que hem tingut alguns, començant pel president Maragall, de deixar l'organització perquè considerem que no representa els interesssos majoritaris del poble català".

Sobrequés, durant la seva intervenció
Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 lector_333, Barcelona, 06/10/2012 - 13:42

Tota a questa colla de Tures, Nadals, Castells, Gelis, Ros, Maragalls, etc ... son uns caguetes. S'esperava MOLT més d'ells. I potser som quatre gats que ho diem, però menys son els que els hi diuen que fan molt be quedant-se al PSOE de convidats de pedra.

#12 Jaqueline de Sarrià, Barcelona, 06/10/2012 - 06:35

acabo a su conciencia y honor, como una amiga múa de Malgrat de Mar que dejó un empleo para pasar a no hacer nada, por su conciencia y honor (dicho empleo era directivo en una organización privada) y pasó a hacer nada, agoto el desempleo y el subsidio y ahora vive facturando en negro líquido

#11 Jaqueline de Sarrià, Barcelona, 06/10/2012 - 06:32

fuera de la política la vida. Por cierto ¿Cuándo Maragall se retiro, tenía derecho a las gabelitas (morterada, paguita vitalicia, paguita temporal) durante un tiempo? Ep,. todo legal aprobado por la casta de aquí y de la de allí. Porque si una persona tiene la vida a nivel económico, puede actuar

#10 Jaqueline de Sarrià, Barcelona, 06/10/2012 - 06:30

sigue con una u otra bandera. Con lo que se funciona en esta economía de mercado es dinero, que rima con bandera y que se suele llevar en la cartera (ya sea de plástico targetas o de papel). He afirmado no todos, dado que siempre hay un determinado porcentaje que se ganaría la vida fuera de la

#9 Jaqueline de Sarrià, Barcelona, 06/10/2012 - 06:28

Sobrequés Ud. le llama coratge y yo le llamo en algunos casos (no en todos) supervivencia vital no política. Con la conciencia no se puede ir a la tienda. Es por eso que no dejan dicha organización, el PSC y desde dentro hacen proseletismo de sus ideas. Con cualquer patriotismo lo mismo, ya sea con