Publicitat
Política · 19 d'Octubre de 2010. 08:38h.

"No hem aconseguit conviure amb la immigració"

Tura lamenta que "només s'ha aconseguit coexistir"

"No hem aconseguit conviure amb la immigració"

Montserrat Tura

La consellera de Justícia i número 2 del PSC a les eleccions al Parlament, Montserrat Tura, ha assegurat en una conferència a Esade que "no hem aconseguit conviure amb la immigració, només coexistim". "Només s'ha aconseguit coexistir sense conflicte, cosa a la qual no se li pot dir convivència", ha indicat.

Tura ha assenyalat mesures com el Pla de Barris impulsat per l'actual Govern, que té com a objectiu que els barris "no es degradin" perquè els ciutadans autòctons no els abandonin i es pugui evitar així la segregació.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 40 díes i al carrer, Barcelona, 20/10/2010 - 12:44

Tú com a ex-alcadessa de Mollet hi deus tenir a veura alguna cosa, oi? O potser vas deixar de banda l'integració per anar a tocar el clàxon al peatge?

#15 demagogia pura,la unica opcio util PXC, gironq, 20/10/2010 - 11:40

L´unica opcio valida es PXC els altres partits han festejat amb la inmigracio,son els que els hi han donat totes les sudbencions i totes les ajudes i encara elshi estan donant. I fan els ulls grossos ambla problematica de convivencia i de inseguretat violncia etc que ens han portat aquesta gent

#14 Tià, Paisos Catalans, 19/10/2010 - 23:28

Fa uns dies va dir que a les presons ningú es pot queixar.Estic de acord que no se ha de torturar,pero aquesta Sra.no parla mai de les penes de les víctimes ni dels seus drets humans.Delinquents:drets humans;victimes:cada dia més garrotades.
Senyors politics,de què aneu?Tot per entre cosins germans

#13 frank BCN, bcn, 19/10/2010 - 23:18

mireu be la foto, la gerontocràcia ens esta governant, pel be de tots preneu la jubilacií si us plau

#12 Jordi, Teià, 19/10/2010 - 15:35

Ara va de Merkel.
No obstant, té raó: és impossible erradicar a la majoria d'immigrants espanyols aquests costums que van portar del pueblo. Pocs s'han tornat treballadors i cultes: la immensa majoria segueixen sent uns bàrbars per civilitzar.