Publicitat

Zaragoza recorda a Borràs que no han connectat el radar covid

"No heu fet res"

El diputat socialista José Zaragoza ha recordat a la diputada de JxCat Laura Borràs que el Govern de Catalunya encara "no ha connectat el Radar Covid", l'aplicació de rastreig de contactes via 'bluetooth' per controlar la proliferació de la pandèmia i ha instat l'Executiu català a governar amb les competències de les quals disposen.

Zaragoza, que ha participat aquest dissabte a la nit al FAQS juntament amb la diputada independentista, ha instat a Borràs a abordar "les responsabilitats" que té el Govern tant en la gestió de la pandèmia com en altres àmbits.

"El present s'ha de governar amb les teves competències. Has parlat dels Ajuntaments i el Congrés dels diputats, però de les responsabilitats que teniu, que és el Govern de Catalunya, no en parles, perquè no heu fet res" ha afirmat el diputat socialista. "Ni tan sols heu connectat el Radar Covid, que si no us connecteu al Radar Covid, que està a tota Espanya, no us connectareu a Europa" li ha etzibat.

"Per què els consellers d'exteriors no volen comparèixer al Parlament de Catalunya per explicar què ha passat amb el Diplocat? Quin problema tenen de transparència? Estàs d'acord amb la crítica que ha fet l'Oriol Mitjà a l'Alba Vergès? Estàs d'acord amb la Ponsatí quan diu fora les forces d'ocupació?" li ha preguntat Zaragoza a Borràs.

La diputada de JxCat, Laura Borràs, ha respost que "respecte a governar pel present. La clàusula per la modificació del codi civil català que modifica les condicions contractuals -perquè ara la circumstància és extraordinària-, serveix d'alguna cosa? Serveixen d'alguna cosa les lleis que aprova el Parlament de Catalunya?" s'ha preguntat. "Tot això són lleis aprovades pel Parlament per unanimitat que retalla el Tribunal Constitucional" ha lamentat Borràs.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#11 Benet S., Barcelona, 20/10/2020 - 15:06

La feina dels sediciosos s'ha centrat en banalitzar i tornar als origens mes primitius a la pobre gent que els vota i que han de cuidar per mantenir-se ells en el paradis de les prebendes i les corrupteles. Elements com el del video son un clar testimoni de la feina feta:
https://www.dolcacatalunya.com/2020/10/la-impotencia-nacionalista-en-un-video

#10 Joan, BCN, 19/10/2020 - 10:37

vaja parell. Una donat contractes a amiguets quan estava a la ILC i l'altre posant microfons al restaurant La CAmarga......

#9 Marti , Palafrugell, 18/10/2020 - 20:55

Difícil ser mes barruda i cínica que aquesta dona.

#8 JOSEP EL AVI DE CARDEDEU .., " MAI " HAN FET RES BEN FET ., 18/10/2020 - 14:37

Sempre he estado en contra del Socialista ANTI-CATALÀ JOSÉ ZARAGOZA .Ara tambe DIU EL GOVERN CATALÀ : NO HEU FET RES . Si home que han fet .: HAN FET UN GRAN RIDICUL .Tan amb la PANDEMIA DEL CORONAVIRUS .CON AMB EL PROCÈS .Ja unaltra cosa ES QUE MAI HAN FET RES BEN FET FALTEN RATREJADORS JA FAN TARD CON SEMPRE .

#7 no soy nadie, barcelona, 18/10/2020 - 13:08

Si algún día se produjese un vuelvo electoral, cosa más que difícil, y se tuviera lo que hay que tener, se "chapaba" y se ponía en la calle a tanto estómago agradecido. Ir allí un día a leerles la cartilla no sirve para nada. La gente sana no ve esa cadena y los indepes son inmunes a las críticas. Sr. Zaragoza, no pierda el tiempo.

#7.1 M Pilar, Barcelona, 19/10/2020 - 10:05

Los que no vemos esta cadena ya sabemos y compartimos lo que dice Zaragoza. Es bueno que lo oigan los fieles y vean como responde la "rosa de pitimini"