Publicitat
Política · 7 de Juliol de 2011. 18:34h.

"No hi ha com ser 'fill de l'amo', oi?"

López de Lerma retreu a Oriol Pujol arribar a número dos de CDC per "mèrits" familiars

"No hi ha com ser 'fill de l'amo', oi?"

Oriol Pujol, en una foto d'arxiu

Josep López de Lerma ha acusat en una carta remesa al secretari general adjunt de Convergència Democràtica (CDC), Oriol Pujol, d'arribar al càrrec per "mèrits" familiars. "No hi ha com ser 'fill de l'amo', oi?", ha indicat.

L'exvicepresident del Congrés ha enviat l'esmentat burofax, al que ha tingut accés e-notícies, després de la polèmica per la seva 'expulsió' de CDC. També l'ha acusat de fer una "jugada indigna", arran de la informació publicada per La Vanguardia sobre la seva expulsió de la formació.

L'exdiputat va enviar també una carta el passat 20 de maig a Artur Mas per demanar la baixa "amb total discreció". Uns dies després, el 8 de juny, el president del partit contestava López de Lerma: "et vull agrair ben sincerament la teva col·laboració amb el partit i desitjo de tot cor poder continuar comptant amb la teva confiança en el futur. Sempre tindràs la nostra porta oberta a Convergència", li deia.

Després de titllar aquesta notícia d'"incongruent respecte del seu propi contingut i falta de soca-rel", López de Lerma ha assegurat que Oriol Pujol és secretari general adjunt "a dit". "Et repto a dir-me en quin lloc de l'article publicat al Diari de Girona el 21 de maig últim vaig dir, com s'afirma el referit 'dictat', que el meu vot seria a favor del PSC i de la seva candidata. Ni amb una potent lupa s'hi pot trobar", ha assenyalat.

Josep López de Lerma també ha requerit "formalment" Oriol Pujol "perquè desmenteixis l'existència de l'obertura d'un expedient disciplinari contra la meva persona". L'exvicepresident del Congrés ha afegit que "no hi ha més fets que una baixa voluntària de data 20 de maig últim i una acceptació de la mateixa del 8 del propossat mes de juny".

Després de recordar la seva lleialtat al president Artur Mas, López de Lerma ha seguit, tot referint-se a Oriol Pujol, que "un se l'ha de merèixer i l'altre ha de confiar-hi. Ni tu la mereixes ni jo tinc cap confiança en tu. Menys quan, per segona vegada, has qualificat de poc menys que de 'gestoria' al Grup Parlamentari Català (CiU). En Duran ja t'ha respost, però jo em permeto d'aconsellar-te que llegeixis al teu pare i la seva opinió sobre la feina feta a Madrid".

"Aquí hi trobaràs la diferència existent entre un senyor que sap de què parla i un nen malcriat que mai no sabrà de què parla", ha afegit.

López de Lerma ha finalitzat: "pel supòsit de que no facis ni una cosa ni l'altre, entendré que tu ets el responsable personal del contingut de l'escrit publicat en l'esmentat rotatiu i que la mentida amb vocació d'injúria és una pràctica habitual teva o dels que t'envolten, i ho tindré ben present".

L'advocat, que és també professor a la Universitat Internacional de Catalunya, va ser cap de llista de CiU per Girona a les generals entre el 1979 i el 2000. Del 1993 al 1999 va ser vicepresident del Congrés dels Diputats.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#27 Votant de CiU, Barcelona, 08/07/2011 - 11:14

Mireu, quan es vota un partit, se'l vota amb els punts forts i els febles, i jo, llevat d'un cop, sempre he votat CiU, però que l'Oriolet no ha demostrat cap mèrit en cap de les seves feines, començant pel seu pas per l'Ajuntament, això és un fet que els qui l'hem conegut ho sabem prou bé.

#25 Bacus, Sort, 08/07/2011 - 09:57

No obstant aquesta foto parla per sí sola, només falta que digui: venteu-me.

#24 Xavier, Bcn, 08/07/2011 - 09:15

Kropotkin ets fastigos i ho saps.

#23 oscar, Taradell, 08/07/2011 - 09:03

A Convergència encara mana i ho remena tot aquell nan que va enganyar Catalunya durant 20 i pico d'anys . Español del año i que ara diu ser independentista. FARSSANT POCA VERGONYA

#23.1 Francesc , Girona, 08/07/2011 - 14:37

Veien el que passa ara , els millors vint anys que passat Catalunya

#23.2 Antoni, La Pobla de Segur, 08/07/2011 - 22:12

Durant el mandat de'n Pujol, Catalunya mai va fer el ridícul. En canvi amb el tripartit si i de forma molt continuada. Les urnes han parlat clar. Volen una altra vegada a CIU. Amb en Mas anirem bé i si no al temps.

#22 Antoni, La Pobla de Segur, 08/07/2011 - 08:57

És innegable que la culpa dels pares la paguen també el fills, i els mèrits també. Per a mi és una garantia saber d'on vé. L'Oriol Pujol va tenir un plus inicial però si arriva on arriva, ara, ja és per mèrits propis. Això ho jutgem els electors i el veredicte està sent clar. oi ?