Política · 22 de Maig de 2021. 16:58h.

"No hi haurà ni referèndum ni amnistia"

Manuel Trallero, periodista: "I que vagin amb compte perquè el PP va retallant distància a les enquestes"

"No hi haurà ni referèndum ni amnistia"

El periodista i escriptor Manuel Trallero ha afirmat que "no hi haurà ni referèndum ni amnistia" per als dirigents independentistes condemnats pel Tribunal Suprem pels fets del procés. Trallero, en la seva secció a e-notícies, també ha advertit que les enquestes ja indiquen que el PP "retalla distàncies" al PSOE.

"No hi haurà referèndum i no hi haurà amnistia. Això és segur. Hi hagi el govern que hi hagi. I que vagin amb compte que les enquestes ja indiquen que el PP retalla distàncies" ha manifestat el periodista en la seva intervenció a la secció. "Que no vagin fent ximpleries perquè encara es trobaran amb el PP recolzat per Vox, perquè aleshores no tindran res" ha dit.

"L'independentisme ja no té més recorregut" ha apuntat l'escriptor, que ha assegurat també que "algun dia hauran d'aterrar, no poden estar sempre a la inòpia". Manuel Trallero també ha considerat que "el procés ha estat un gatillazo" i ha recordat que "no han culminat la independència". 

"El senyor Aragonès parla de 'culminar la independència'. Estem en ple gatillazo perquè no hem culminat la independència" ha dit. "Hem fet un gatillazo" ha afirmat. "Estem en una nova fase, s'han d'inventar un nou terme, i ara s'han inventat això de l'embat a l'Estat" ha explicat.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 no soy nadie, ESPLUGUES DE LLOBREGAT, 24/05/2021 - 14:13

No comparto esa clarividencia del señor Trallero con los indultos. Les va a faltar tiempo, aunque parezca una contradicción. Cuanto más suba el PP y Vox en las encuentas, más rápido los sacarán del trullo (bueno, trullo... resort) Sanchez y el PSOE/PSC son unos ignorantes ilusos que piensan que así todo se solucionará
#4 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 23/05/2021 - 00:47

"CCOO de Catalunya @ccoocatalunya 21 may.
"Jordi Cuixart i Jordi Sánchez estan a la presó per fer exactament el mateix que esteu fent vosalters cada dia amb les mobilitzacions al carrer per defensar els vostres drets"

Per aberracions morals com aquesta el 2017 em vaig donar de baixa de CCOO

#4.1 recordad 6 y 7 de septiembre , Barcelona is not Cataluñistan , 24/05/2021 - 10:40

Es lamentable, pero en esta región los sindicatos están totalmente vendidos a las generosas subvenciones que les proporcionan los políticos secesionistas y toda su actividad está orientada a satisfacer a éstos en lugar de luchar por los derechos de los trabajadores

#3 Daniel, Tokio, Texas, 23/05/2021 - 00:09

Bueno, y ahora que ya tenemos President a secas, ¿cuándo son las elecciones a Presidente Legitimo, Presidente en funciones y Presidente vicario? Y ya puestos, a Presidente en el exilio y Presidente entre rejas. Por altos cargos que no falten.

#2 Barretina a rosca, black hole, 22/05/2021 - 22:44

Gracias Sr. Trallero por sus análisis, me limito a escuchar sus opiniones e intentar reflexionar y aprender, pocos análisis de la actualidad política hay más independientes en los medios de comunicación actuales que el suyo, esto es de agradecer y no necesariamente coincido con usted en muchas cosas, los que no sabemos mucho a escuchar y callar.

#1 Josep, Olot, 22/05/2021 - 19:30

Pinten bastos, el proper govern de espanya sera del PP i VOX. Ja ens podem començar a preparar.