Publicitat
Política · 20 de Gener de 2014. 20:35h.

“No hi tinc res a veure”

Cañas es compromet a deixar el seu escó si l’imputen o s’allarga la investigació

“No hi tinc res a veure”

Cañas, durant la roda de premsa

Jordi Cañas, portaveu del grup parlamentari de Ciutadans, ha assegurat aquest dilluns que no té “res a veure” amb el presumpte delicte de presumpte frau fiscal i que si l’imputen o s’allarga la investigació deixarà el seu escó al Parlament.

Cañas ha convocat una roda de premsa -en la qual ha estat acompanyat pels diputats José Manuel Villegas i Carmen de Rivera- poc després que el TSJC hagi admès a tràmit la denuncia de la Fiscalia per presumpte frau contra la Hisenda Pública.

El diputat s’ha compromès a abandonar l’escó si l’acaben imputant i també a no formar part de les llistes electorals "mentre estigui involucrat en aquest tema”. Cañas, tot i això, ha manifestat que és innocent i que no té "res a veure" amb les acusacions.

En aquest sentit, ha al·legat que el propietari de l'empresa que s'està investigant era del germà de la seva exparella i que ell no era soci, accionista ni administrador del Grup Corbelia.

"Intentaré que el tema es resolgui amb la màxima celeritat possible. No entrarem en joc de retards. Si fos així i el tema es dilatés també renunciaré a la meva acta de diputat", ha insistit.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#20 Korrupotkin, Vic, 21/01/2014 - 12:47

En C's encarnamos una nueva manera de hacer política. Por ejemplo, incurrir en corrupción sin haber gobernado nunca...jua, jua...mejor hundidos

#18 Aprendices del PP, todo por la piara, 21/01/2014 - 12:09

Cristina de Borbón también es inocente, todo esto es un contubernio rojo-separatista-masón para acabar con la unidad de España.

#17 cañita brava, Barcelona, 21/01/2014 - 09:51

és clar que no, pobret... l'oriol pujol tampoc en les itvs, el pallerols tampoc, en millet tampoc, ... gurtels, filesas, res no home no... ni el gendre reals, ni la filla del rei... en aquest pais quan els toca a ells ningú te res a veure tu... ara li toca a un pringat ...

#16 Kropotkin, Vic, 21/01/2014 - 08:50

Por cierto, recomiendo a los becarios estelados que pongan mas entusiasmo en sus insultos y calumnias. Quedan muy poco convincentes. Acabaran por dejar de pagaros. Sois unos inútiles hasta para el insulto. Jua, jua, jua,...

#15 Kropotkin, Vic, 21/01/2014 - 08:49

La Mafia estelada sigue en su linea de tinta de calamar. Jua, jua, jua,... No se quedaron contentos con el ridiculo de la fundación y ahora insisten. Jua, jua, jua,,... Pobres, que disgusto cuando no puedan ser independientes. Jua ,jua, jua,...