Publicitat
Política · 13 de Febrer de 2014. 18:57h.

"No li cau la cara de vergonya?"

Una diputada del PPC acusa ICV de “fomentar la violència” contra els seus regidors i Camats li recorda el tuit d'un militant de NNGG

La diputada del PPC, Eva García, ha acusat ICV de “fomentar l’odi i la violència” contra els regidors del seu partit. “No li cau la cara de vergonya?”, li ha preguntat a la diputada ecosocialista, Marta Ribas, mentre ha mostrat un cartell de l’Assemblea Feminista del Penedès.

Aquest cartell, en efecte, mostra les cares de diversos regidors del PP amb el text “la vostra mare hauria d’haver avortat”. Eva García ha demanat a Marta Ribas que “condemni actes com aquest” ja que segons ella són “amenaces de mort”.

“Senyora Ribas, el seu discurs de l’odi contra el PP fomenta casos com aquest, evidentment farà veure que no sap de que va. Assemblea Feminista del Penedès, regidors del PP amenaçats de mort, senyora Ribas. No li cau la cara de vergonya? Pugi en aquesta tribuna i condemni rotundament actes com aquest”, ha dit.

“Vostè amb el seu discurs està fomentant l’odi i la violència contra els regidors del PP que estem patint situacions molt violentes, amenaces de mort, escarnis a casa nostra i tot això”, ha afegit mentre la portaveu d’ICV, Dolors Camats, li feia gestos de “calma, calma” des del seu escó.

Precisament, Camats ha demanat poc després la paraula i li ha recordat a la diputada del PP que a principis de febrer un afiliat del PP de Tarragona li va dir a una noia que participava en una protesta contra la reforma de la llei de l’avortament “ets molt lletja, potser t’haguessin avortat”.

“No en tinc coneixement, però aquest cartell probablement és la resposta indignada de les feministes i molts ciutadans del Penedès a les paraules d’un afiliat del seu partit dient-li a una noia que la seva mare hagués hagut d’avortar”, ha replicat la portaveu d’ICV.

Camats, doncs, ha contestat així García, fet que prèviament havia evitat la diputada Marta Ribas. “Perquè n’estem plens de dignitat i perquè en sóc molt de feminista no li contestaré els insults, li contestaré els arguments polítics. L’insòlit és que el PP es dediqui a recórrer lleis aprovades pel poble de Catalunya en aquesta institució i al carrer com és l’Estatut de Catalunya, per exemple”, s’ha limitat a dir la diputada ecosocialista. 

García, amb el cartell
Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#9 Jaume, Sabadell, 14/02/2014 - 15:19

Trobo mil vegades més honrats i autentics als de la cup que aquests d'iniciativa.

#9.1 palker, boorregolandia, 14/02/2014 - 16:24

Pues ya lo has dicho todo majo, honrados y autenticos, toma ya, anda ahora a descansar... Mare meva

#9.2 spanish, madrid, 14/02/2014 - 21:54

los amigos del comando barcelona honrats que has bebido ?

#8 Martí, Reus, 14/02/2014 - 15:17

Algún dia ens donarem compte que els pijoprogres d'Iniciativa no aporten res de res a la societat, només són xuptopters que viuen de la política.

#7 Moles, Les Ardennes, 14/02/2014 - 11:34

Eva García ens demostra un cas evident de baix cocient intel·lectual, per no entendre el missatge escrit o per pensar que manipular la seva informació la pot fer més creïble.

#6 ambaixadorCAT, Bristol, Figueres, 14/02/2014 - 11:15

el cartell no em sembla bé, però tampoc crec que n'hi hagi per tant.
No és cap amenaça de mort, si no una crítica contundent contra la llei de l'avortament que va vomitar el PP deixant a espanya com el pais medieval que és.

#5 Kropotkin, Vic, 14/02/2014 - 11:12

Basta de pedirnos opinión sobre aborto/pensionazo/tarifazo/dación en pago? En C's estamos por lo que importa: prohibir votar a los catalanes...jua, jua...mejor hundidos