Publicitat
Política · 22 de Maig de 2020. 12:23h.

"No m'he sentit recolzada per la consellera de Salut"

Noemí Trucharte, alcaldessa de Vilanova del Camí: "És absurd pensar que en una Catalunya independent hi hauria hagut menys morts"

"No m'he sentit recolzada per la consellera de Salut"

L'alcaldessa de Vilanova de Camí, Noemí Trucharte (PSC) és una dels alcaldes que han agafat la crisi del coronavirus per les banyes. Al costat de Marc Castells (JxCat), d'Igualada; Maria Savayera (ERC), d'Òdena; i Jesús Miguel 'Schummi' Juárez (Ara Montbui, de Santa Margarida de Montbui) van decidir posar en marxa un hospital de campanya que final i feliçment no ha hagut de utilitzar-se.Al capdavant d'un municipi de més de 12.000 habitants en què hi ha hagut uns 80 morts, Trucharte afirma que "no m'he sentit recolzada per la consellera de Salut" i que, entre altres coses, "ha faltat informació" perquè les decisions sobre el confinament se les comunicaven amb molt poca antelació.

L'alcaldessa també considera que "culpar una infermera de l'hospital va ser un greu error" en al·lusió a la versió oficial que va donar la conselleria i que a l'endemà va rectificar. Evita fer més càbales sobre si el virus va ser importat per uns empresaris que van viatjar al nord d'Itàlia i sobre els dotze autocars que van ser després al míting de Perpinyà però espera que tot "surti a la llum”.

"Els alcaldes assumim reptes que no ens corresponien", afegeix respecte a l’esmentat hospital però recorda que més val "treballar tots a la una" i és molt crítica amb l'actitud de el Govern espanyol per "fer política amb aquest tema". També considera "súper absurd" dir que en una Catalunya independent hauria hagut menys morts. /Una entrevista de Xavier Rius.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Juan Jose García, Cunit, 25/05/2020 - 10:42

Pues no sé que decirle...Porque si te apoya Vergès,es que vas mal.

#5 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba miles millones, 22/05/2020 - 17:41

Viendo al Torra subiéndose la pensioncita de más de 90.000 eurillos de nada en plena diezma me da que pensar que entre sus prioridades no están los catalanes

#4 Josep LLuis, IGUALADA, 22/05/2020 - 17:22

Gracias Sra. Alcaldesa y gracias tambien al Sr. Xavier Rius con su periódico de referencia en Cataluña.
e-noticies.es

#1 JORDI MARTINEZ LOPEZ, L'H, CAT, 22/05/2020 - 13:28

AQUESATA DONA S'HA BEGUT L'ENTENIMENT!

i pensar que és del PSC, els nostres grans amics i al.liats amb els que governem tants i tants ajuntaments i que han fet president al Sanchez!

#1.1 Anónimo, Bcn, 22/05/2020 - 20:41

Señor Martínez López, tiene mucho tiempo libre. Lea más y menos TV3.

#1.2 Pere, Barcelona, 23/05/2020 - 09:30

Otro que debe ir al psiquiatra,
Que pena que tendrá tu madre.