Publicitat
Política · 3 de Desembre de 2010. 12:08h.

"No n'hi ha prou amb tenir el carnet de CiU"

Duran alerta la militància que hi hauran "decepcions personals a curt termini"

"No n'hi ha prou amb tenir el carnet de CiU"

Duran, amb Mas, en una imatge d'arxiu

El secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, en la seva carta setmanal, recorda que "nosaltres també haurem de formar un govern dels millors. Haurem de situar al capdavant dels càrrecs les persones que realment poden ser uns bons gestors".

En aquest sentit deixa clar que "no n’hi ha prou a tenir carnet de partit. Hem de situar els millors al front de les responsabilitats". "Al partit ja en tenim, però segurament no tots els qui es consideren els millors necessàriament ho són. Això pot crear decepcions personals a curt termini, ho entenc", admet.

També lloa que "José Montilla segurament va fer el millor discurs de tota la campanya per reconèixer amb humilitat i sentit de país la derrota dels socialistes i la victòria d’Artur Mas i de CiU".

Finalment adverteix que la federació nacionalista "no pensa fer de crossa del govern socialista, no pensa reforçar la relació amb ZP. No ha canviat res".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Paradox, LLEIDA, 05/12/2010 - 23:43

Ai Sr. Duran, vingui a Lleida rapidament perque hi ha un espetec d'osties que planta cara, uns cops de colze terribles, s'estan repartint carrecs a cara de gos, els telefons treuen fum, sobre tot els de la vella guardia tan d'UNIO com de CDC, foten mania i els que mes criden els que menys han pencat

#5 Lluis2010, Barcelona, 05/12/2010 - 11:32

Està clar Sr Mas que bé tindrem que posar-nos les piles per tirar el país endavant...Però crec que per començar serà difícil, si no es reclama íntegrament tenim el dret a decidir que es va reclamar el passat 10-J. Ara estàrem pendents d'un concert econòmic depenent del que passi a Madrid.

#4 Olga Sants, Badalona, 03/12/2010 - 21:35

Que "no n?hi ha prou a tenir carnet de partit"? Això serà ara, perquè amb el tripartit era condició sine qua non. Ara segur que us passareu en sentit contrari: serà millor no estar afiliat a cap dels vostres partits, per tal d'evidenciar això del govern dels millors

#3 jajajajajaja, barcelona, 03/12/2010 - 16:47

A unió bons gestors ? jajajajajaj bons paràsits, no se com CDC els aguanta que es presentin sols a veure que fan

#2 Kropotkin, Vic, 03/12/2010 - 15:14

Asi que ya no puede chupar todo el mundo como cuando gobernaba el Gran Timonel. Jua, jua, jua,... Podrian haberlo dicho antes y no tendriamos tantos adeptos al régimen. Jua, jua, jua,... Si es que la fuente se está secando de tanto uso. Jua, jua, jua,...