Publicitat

El Govern destitueix Trapero menys d'un any després

No perdonen

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha destituït el major dels Mossos d'Esquadra Josep Lluís Trapero, que fa poc més d'un any que es va tornar a posar al capdavant del cos, després de ser absolt per l'Audiència Nacional.

Trapero serà rellevat en les pròximes hores per un dels comissaris del cos. L’home escollit per dirigir la nova etapa de la policia de Catalunya i preparar el cos per als reptes del futur pensant en el 2030 és el comissari Josep Maria Estela, fins ara cap de la regió policial del Camp de Tarragona. L’acompanyarà a la prefectura el comissari Eduard Sallent.

Josep Lluís Trapero va ser elegit cap del cos l'any 2013 i el 2017 va ser ascendit a major i va haver de fer fronta als atemptats de Barcelona i Cambrils. Després dels atemptats gihadistes, va haver d'afrontar el dispositiu del referèndum de l'1-O i, posteriorment, la declaració d'independència fallida, del 27 d'octubre.

Arran d'aquests darrers episodis, va ser acusat per l'Audiència Nacional i absolt, després d'haver revelat, entre altres coses, el seu pla per detenir l'expresident Carles Puigdemont i d'haver organitzat un dispositiu de pel·lícula amb els GEI per poder-lo detenir al mateix Parlament si declarava la independència de manera efectiva.

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#38 PIRRON, Barcelona, 20/12/2021 - 22:45

El trepa de Trapero es el exponente de como los supremacistas no perdonan. Estaba sentenciado, no tanto por exponer sus planes para detener a Cocomocho. No es de raza pura. Aunque haya nacido en Santa Coloma de Gramanet sus origenes son charnegos. Ya se desprendieron del carajillero cordobés del Reyes. El próximo, Rufián con origenes en Jaén.

#37 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 20/12/2021 - 19:32

Ultima reunión con Trapero:
- J.I. Elena: "Bueno noi, ho tornem a fer o qué?"
- T: "Jo passo, ja n'hi he tingut prou, de farols"
- Elena: "meec, resposta errònia, necessitem una direcció 'coral', si no et mulles no pintes res aquí"
- T: "Pues molt bé, pues adios"

#36 JOSEP PAGES EL AVI DE CARDEDEU, TRAPERO LEAL A ESPAÑA, 20/12/2021 - 18:49

Ja es diu ,TAL FARAS TAL TE TROBARAS ,Home SR JOSEP LLUÍS TRAPERO ,Despres de tot lo que vas dir que ferias , Gracias puedes dar .Que duraras tanto tiempo en el mando EL RELLEU ES TENIA QUE BE FET JA , SI O SI .Es molt facil de entendra per tot lo que va dir TRAPERO Aixo el fa SER UN JUDAS I TRAIDOR A CATALUNYA y leal a ESPAÑA .

#36.1 Carlos, BCN, 20/12/2021 - 20:20

Avi estas fatal!

#35 Villatortas Post, La Puebla del Trinquete, 20/12/2021 - 18:21

Latest news "Comunicado de la Cheneralità y del Govern de los mejores": Habiendo ocurrido que nuestro ex heroe del Prucès y del Reich de los mil años ha hecho figa y se ha convertido en un botifler del carajo aparte de afeitarse el bigote con el que daba un aire castrense de cuyongs, la dirección le retira las medallas pero el sueldo no..

#34 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 20/12/2021 - 17:50

El tonto útil del golpe. Pensaba que sería el capo de las fuerzas del orden de la nueva republiqueta y acaba en el cubo de la basura.

#34.1 Schluss, Chez Fangue, 21/12/2021 - 09:53

Sí pero a ti si te echan de curro no cobras y ese superagente (?) SÍ..