Publicitat
Política · 29 de Març de 2009. 17:44h.

"No permeteu que minories dels joves pensin que són la majoria"

Montilla acusa els anti Bolonya de tenir "actituds poc sensates que malmeten la imatge dels joves"

"No permeteu que minories dels joves pensin que són la majoria"

José Montilla, amb Javier López

El primer secretari del PSC i President de la Generalitat, José Montilla, ha demanat a la Joventut Socialista de Catalunya que tingui “la capacitat de representar als milers de joves que volen tirar aquest país endavant, i no permeteu que minories poc representatives dels joves de Catalunya pensin que són la veu de la majoria pel simple fet de fer més soroll, d´ocupar facultats de les universitats, o de tenir actituds poc sensates”. “Perquè aquestes actituds, a més de malmetre la imatge dels joves en el conjunt de la societat, no representen la realitat existent”, ha afegit.

Durant el seu discurs de cloenda a Viladecans del 13è Congrés de la JSC, on Javier López ha sortit escollit nou primer secretari de la formació, Montilla ha afirmat que els joves catalans “no han perdut la rebel·lia per canviar les coses, i no l´han de perdre, però tampoc poden permetre que actituds que malmeten la seva imatge siguin permeses, ni pels governants ni per vosaltres mateixos”.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Miqui, LF, 30/03/2009 - 14:52

Ufff !!!! Aquí l\'ambient està que crema entre la Mireia i en Manel. Què us passa?

#12 Mireia, Mollet del Vallès, 30/03/2009 - 14:40

Manel...el que tinc és més educació que tu!!! A mi em sembla bé i inclús necessari que tinguis una altra ideologia política a la meva, però no et fiquis amb la meva persona, ni amb els meus valors pq per sort no em coneixes de res!!

#11 Manel, Badalona, 30/03/2009 - 12:35

Mieria, si ets jove, d'esquerres i de les JSC i no ets ni llefiscosa ni trepa, com a mínim deus tenir 8 estómacs per ser capaç de digerir totes les contradiccions, no?

#10 LLUC, BARÇA more than a club, 30/03/2009 - 12:24

Jo ho aplicaria al PSC, ER i IC : "com permeteu que 3 minories enfront la majoria sobrada (CiU) governin i pensin que són la majoria de catalans"

#9 Mireia, Mollet del Vallès, 30/03/2009 - 11:06

Manel de Badalona....s'ha de tenir poca cultura demòcrata i poca educació per insultar a la gent que no pensa com tu. Sóc jove, d'esquerres, i militant de la JSC i PSC...és la meva opció, perquè és el que penso i sento. Respecta..fes el favor!