Publicitat
Política · 21 de Desembre de 2010. 11:06h.

"No podem portar Catalunya a una derrota"

Mas no es planteja ara un referèndum que provocaria "un trencament de la societat catalana"

"No podem portar Catalunya a una derrota"

Mas, en roda de premsa

El futur president de la Generalitat, Artur Mas, en rèplica a Joan Puigcercós durant el debat d'investidura, ha rebutjat convocar un referèndum, atès que significaria "plantejarnos un problema dintre de Catalunya". "Aquest problema l'administrarem amb crisi i provocarà un trencament de la societat catalana en dos bàndols. Vostè creu que en aquests moments estem per administrar això?", li ha preguntat.

Mas, malgrat defensar el "dret a decidir sense límits", li ha recordat al president d'ERC "que ha passat a Escòcia amb Alex Salmond? és primer ministre i acaba el seu mandat sense referèndum. Però és llest i s'ha adonat que si fa un referèndum el perd".

En aquest sentit ha deixat clar que "nosaltres no podem portar a Catalunya a una derrota, o en tot cas a una fractura". "Fa molts segles que administrem tensions amb l'Estat espanyol i seguim existint", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Ferran, figueres, 22/12/2010 - 10:07

Igual que l'Aznar és el millor amic dels de la ceba, paios com aquest de Balaguer son els nostres millors amics. Creieu que algú que vingui de fora podrà votar mai la indepe, si el panorama és el camp de concentració?. Creieu que no sabem que tots penseu aixi?. Heu perdut la batalla demografica

#5 Catalunya Catalana, Balaguer, 21/12/2010 - 15:12

Mas prou excuses barates, ja n'hi ha prou de pensar el que diràn els immigrants espanyols, el problema l'han de tenir ells i no nosaltres. Vols guanyar el referèndum? Doncs que no puguin votar tots els immigrants inadaptats que porten 40 anys i no saben dir ni bon dia, fàcil solució.

#4 Alexei, Barcelona, 21/12/2010 - 12:25

Fer un referèndum és portar Catalunya a una derrota?? Des de quan la Democràcia és sinònim de derrota???

#3 Laia, BCN, 21/12/2010 - 12:19

S`'ha de convocar quan estem segurs de guanyar-lo. I el guanyarem quan una majoria de catalans s'adonin que el saqueig que practica espanya repercuteix negativament i cada cop més en el seu dia dia, en la seva qualitat de vida. I encara falta temps perquè a molts els caigui la vena dels ulls

#2 pepe, andorra, 21/12/2010 - 12:09

¿y pq tiene q ser una derrota? igual es una victoria de los ciudadanos de cataluña contra la Cataluña imperialista e hispanofoba q ve enemigos por todas partes y q se envuelve en la bandera para seguir cobrando comisiones del 3 o el 4%.