Publicitat
Política · 17 de Desembre de 2010. 10:36h.

"No pot ser que CiU no tingui dones a primera línia"

Núria de Gispert reivindica "les bones dones que hi ha" a la federació nacionalista

"No pot ser que CiU no tingui dones a primera línia"

De Gispert, amb dones, després de ser escollida

La presidenta del Parlament, Núria de Gispert, ha estat entrevistada a Els Matins de TV3, on ha explicat que "a casa meva erem nou germans, cinc noies i quatre nois. Els nois eren a taula i quan acabaven de fer el café les noies ens havíem d'aixecar i recollir els cafés. Jo sempre deia, 'i per què hem de fer-ho nosaltres?'".

En aquest sentit, ha deixat clar que "jo als meus fills els he educat en la igualtat". Tot i això, ha assegurat que "jo no sóc feminista, no ho he estat mai. Defenso la igualtat". De Gispert ha criticat que "sempre estem en segona fila, per què no podem estar a primera fila?".

"Tenim bones dones a CiU, no pot ser que CiU no tingui dones a primera línia", ha criticat. Igualment ha apostat per polítiques d'austeritat. "Vaig veure una fotografia de la Plaça Sant Jaume plena de cotxes oficials, això dóna mal exemple".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 josep, Barcelona, 17/12/2010 - 13:33

Avui hem llegit en confidencials que MAS ha destrossat el PINYOL SOBIRANISTA. Amb DURAN com a home fort i RECODER a Pol.Territorial guanya pes el sector autonomista mentre MADÍ ha plegat, no troben càrrec per F.PUIG i ORIOL PUJOL estarà només al partit i fora del govern. COMENCEM MALAMENT.

#5 schumacher, Barcelona, 17/12/2010 - 12:26

El nuevo gobierno debe precindir de todos los cargos de confianza sin escepción. Muchos de ellos ahora estan perdiendo la dignidad intentando venderse a cualquier precio buscando amigos y conocidos para que no los echen a la calle. Si se quedan seran como parasitos enquistados. CiU muy atentos

#4 laura catface, bcn, 17/12/2010 - 12:22

Pep de Vic, pensa una mica, si en saps. Sabia que seria presidenta però no a la primera. Aishhhh

#3 PEP, Vic, 17/12/2010 - 12:12

Ahir quan va se nomenada presidenta va posar una car de sorpresa que no correspon a una persona que sabia feia dies que seria presidenta, que a mes ja tenia discurs i sabia com anava els comandaments de la taula. Es a dir es falsa i mentidera. No se la pot creure de res a aquesta dona.

#2 Joan , Barcelona, 17/12/2010 - 11:57

Jordi, la segona autoritat del país ha de tenir cotxe oficial per respecte al propi país. No hi necessita ni reposapeus ni TV però cotxe, evidentment que sí.