Publicitat
Política · 1 de Juliol de 2012. 12:32h.

"No puc pactar amb un partit que porta el català al jutjat"

Xavier Trias diu que "el que jo no vull és que el concepte Eurovegas absorbeixi la força i la imatge que té Barcelona"

"No puc pactar amb un partit que porta el català al jutjat"

Trias, en una foto d'arxiu

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha dit que "no puc pactar amb un partit -en referència al PP- que porta el català al jutjat", en una entrevista a El Punt Avui.

"Quan el PP va els tribunals per tombar el reglament del català, jo els dic 'com voleu entrar en un govern, si feu això?' Jo no puc governar amb algú que porta el català als jutjats. Alhora, però, també he de dir que en algunes coses el PP ha tingut un acte de responsabilitat molt gran amb nosaltres. Per exemple, quan ens va aprovar els pressupostos", ha remarcat.

Sobre Eurovegas, ha reclamat que aquest projecte "se'ns expliqui bé". També que "el que jo no vull és que el concepte Eurovegas absorbeixi la força i la imatge que té Barcelona. Jo defenso que la ciutat sigui coneguda per ser la capital de la innovació, la creativitat, la recerca i la cultura".

En aquest sentit ha afegit que "si la utilització de la marca Barcelona és en positiu, la deixarem utilitzar. I, si no és així, no ho deixarem fer. Hem de tenir molt clar per on no passarem".

Trias ha reconegut que en casos concrets el seu consistori ha avançat diners que havia de posar la Generalitat, "com el de la Mediterrània, en què hem avançat els diners per fer l'escola nova".

Tanmateix ha assenyalat que treballarà per arribar a un acord amb el PSC per governar la ciutat. "M'agradaria que fos així, i per nosaltres no quedarà", ha reblat.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 ojo al dato, b, 02/07/2012 - 10:01

yo no puedo votar ni querer a un partido que persigue 'al butigue' para freirlo a multas por escribir en español

#9 jajajajjajajaaaaa, Barcelona, 02/07/2012 - 09:10

molt be Trias trenca el pacte que tens a Barcelona mab el PP, el que te CIU a Badalona y Castelldefels el que teniu a la Dipu , al Gene y a Madrid, igual et creiem

#8 Sebastia Dalmau, Barcelona, 02/07/2012 - 00:12

M'agrada escoltar axó. Ja n'hi ha prou de agafar-la amb paper de fumar

#7 LOLA, BARCELONA, 01/07/2012 - 21:10

Molt ben fet, Trias!!!!!!!!!!!

#6 julia, barna, 01/07/2012 - 20:07

Que pinta el trias aqui si se va a instalar en viladecans , que quiere centralizarlo todo como madrid, NO , Trias tu en tu casa y deja trabajar tambien a los demas que esto lo negocia la Generalitat no el Ayuntamiento.