Publicitat

Jordi Sánchez encoratge la gent a “romandre durant dies als carrers" després de la sentència

No saben què fer

El dirigent de Junts per Catalunya, Jordi Sànchez, ara a la presó, afirma en una entrevista a El Periódico que "d'entrada espero que hi hagi absolució i que en els propers mesos centrem tot l'esforç en aquesta demanda".

"Però si al final hi ha condemna, la resposta ha de venir de la ciutadania i ha de ser liderada per les entitats. Els partits, si volen, ja s'afegiran. Des del civisme i la no violència, com vam fer l'1 d'octubre", afegeix.

"Si la gent decideix plantar-se i romandre durant dies als carrers de Barcelona, benvinguda sigui aquesta decisió. Haurem de fer que el món sàpiga de nou de la nostra causa a favor de la llibertat i l'autodeterminació", adverteix.

Respecte a la relació entre JxCat i ERC assegura que "és fals que uns siguem els intransigents i els altres els dialogants. Resulta que qui parla de les 155 monedes de plata en el moment clau és ERC".

"I qui presenta una esmena a la totalitat als pressupostos de Pedro Sánchez que precipita les eleccions és ERC. I qui s'anticipa i anuncia que votarà en contra i no s'abstindrà en l'elecció del senador Iceta és ERC", recorda.

"No obstant això, la caça major oberta contra Puigdemont fa que se li vulgui contraposar a la imatge d'un Junqueras raonable, moderat i pactista que és tant com dir que Puigdemont és irracional, radical i no dialogant", critica.

"Tot i això, Puigdemont ha guanyat en cada ocasió que s'ha confrontat directament amb Junqueras a les urnes, el 21-D i en les europees. La realitat és molt més complexa del que alguns voldrien”, conclou.

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#29 FRAN BCN, Bcn, 08/07/2019 - 11:58

Una mani, un dia, val.....però la gent treballa oi? Els carrers, omplir-los constantment, no soluciona res, els.carrers son espais comuns..recordi....Estem farts de radicslismes i fanatismes, per quan una mica de seny, sisplau?

#28 botifler1914, Waterlux, 08/07/2019 - 09:53

Que se queden en las aceras pero sin molestar y dejando la sombra a los transeuntes de bien.

#27 "PERDIDOS EN EL ESPACIO . CAT", Barcelona, 08/07/2019 - 09:41

D'aixo s'en diu:
Que el CARRER en tregui, les castanyes del foc

SOM MOLT ASTUTS

#26 Pajilleros per la indapandansia, Onanistas del mundo, uníos!!, 08/07/2019 - 09:39

Yo creo que deberían cascársela masivamente en la calle. Eso sí que daría la vuelta al mundo y eso es lo que vamos a proponer desde nuestra asociación.
Peeeeer Catalunnnnnñññyyya !!!!!!

#26.1 Andrews non pureta, Barcelona, 08/07/2019 - 10:15

Eso es muy heavy, porque ojo donde puede llegar la lefa... si es en Tgn según que lectura bien, según que lectura mal.

#25 Yoly Vargas, Cornellá de Llobregat, 08/07/2019 - 09:09

vosotros, aunque no pilléis cacho directo, es la promesa de una mejor vida en caso de independencia. Y si no, que coño!!! o que coi!!! o que cony!!! haréis historia siendo la parte oculta de la misma según vayan los acontecimientos dado que las expectativas nunca las veréis por muy jovenzuelos y jovenzuelas que seáis.
Que así sea!!!