Publicitat
Política · 7 de Gener de 2019. 09:40h.

No saben què fer en cas de condemnes

Pere Aragonès: "anticipar la decisió seria massa precipitat“

No saben què fer en cas de condemnes

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha evitat concretar quina serà la resposta de l'Executiu català en cas de condemnes contra els polítics independentistes a la presó. El també dirigent d'ERC s'ha limitat a apuntar que "anticipar la decisió seria massa precipitat“. També el seu company de partit, Sergi Sabrià, va reduir ahir la hipotètica resposta a "grans mobilitzacions".

Aragonès, però, ha insinuat que l'Executiu català, arribat el cas, desobeirà l'Estat. "Hi ha unes lleis, però les lleis en cap cas, per nosaltres, són un límit a la voluntat de la ciutadania de Catalunya“, ha assegurat.

Tot i això, el també dirigent d'ERC ha manifestat que "el nostre projecte de república volem que es faci en el marc de la màxima seguretat, de forma dialogada”. De la mateixa manera, ha remarcat que "davant una sentència condemnatòria, caldrà un gest democràtic. Anticipar la decisió seria massa precipitat“. “Més enllà de les mobilitzacions, en funció de quina sigui la sentència, caldrà prendre decisions“, ha afegit.

“Reclamem al govern espanyol que afronti la negociació, on portarem el reconeixement dels resultats de l'1-O“, ha demanat. Finalment, ha considerat que "són uns pressupostos molt decebedors. No hi ha cap concessió ni cap aposta per ajudar la Generalitat“.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#21 Soloesmiopinion, Tabarnia, 07/01/2019 - 18:04

No saben que fer en cap cas. Ho han demostrat de sobres.

#20 Galba, Barcelona, 07/01/2019 - 16:07

Tenen dubtes. Encara no han decidit si es baixaran els pantalons fins els turmells o els genolls. I si serà pel davant o pel darrera (si els deixen triar és clar).

#19 pepe, andorra, 07/01/2019 - 15:24

me importa una higa lo q hagan o dejen de hacer, pero cada vez q estos abren la boca, son mas votos para VOX.

#18 lepero, Barcelona/Tabarnia, 07/01/2019 - 15:14

Agua y ajo, as usual.

#17 Suggeriment, Bcn, 07/01/2019 - 14:46

Caldrìa que pleguèssiu en massa renunciant als sous. Així mostrarieu solidaritat i seriositat. Seguir xuclant de la mamella és sols un exercisi d'hipocresía per part vostra. Pit i collons enlloc de fer la p.. i la Ramoneta.