Publicitat
Política · 17 d'Abril de 2019. 12:09h.

"No, senyor lletrat, no"

Picabaralla entre Marchena i Benet Salellas: "ens està fent perdre el temps"

El judici als dirigents independentistes presos ha continuat al Suprem amb les declaracions de diversos agents de la Policia Nacional, que s'han reafirmat en l'actitud violenta d'alguns dels votants en el referèndum.

Durant la declaració d'un d'aquests policies s'ha produït una picabaralla entre el jutge Marchena i l'advocat de la defensa, Benet Salellas:

-Marchena: a veure senyor lletrat, fem preguntes sobre els fets.

-Salellas: és que en el nostre escrit de defensa apareixen aquests fets, senyoria

-M: i que siguin fets de transcendència jurídica ...

-S: en el nostre escrit de defensa apareixen aquests fets

-M: ... no el sentiment que en un moment determinat pugui tenir l'agent que està declarant. El seu sentiment no té cap transcendència jurídica. En conseqüència, pregunteu sobre fets amb transcendència jurídica. Porti l’interrogatori tenint en compte l'interès del tribunal

-S: Jo senyoria, em veig en l'obligació de fer les preguntes que tenen a veure amb l'escrit de la defensa, com a lletrat que sóc de la defensa ...

-M: No, no, senyor lletrat, no. L'objecte del procés està clarament delimitat. Vostè ha inclòs en l'escrit de defensa fets d'indubtable transcendència jurídica i altres que no la tenen. El que interessa al tribunal són els fets de transcendència jurídica. I vostè sap perfectament que preguntar el sentiment piadós o no piadós del senyor que en aquell moment està actuant com a força d'ordre públic no té cap transcendència jurídica. Ho hagi vostè inclòs o no en el seu escrit de defensa. Així que, per favor, fets amb transcendència jurídica.

-S: Jo no he preguntat per cap sentiment piadós, senyoria. Vaig a deixar constància d'això

-M: no discutirem vostè i jo. El que li dic és que no faci vostè preguntes que no estiguin dirigides en el seu interès al tribunal. Perquè llavors està vostè perdent el temps i ens ho està fent perdre a nosaltres. El sentiment que pugui tenir aquest senyor no és objecte del procés. Va, formuli una altra pregunta si us plau

-S: ¿Van gravar vostès els fets?

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Estem fent el ridícul..., 17/04/2019 - 18:39

Benet Salellas bananero bolivariano de la CUP... y luego alguien se sorprenderá de que se hayan cargado Cataluña. Si los que han montado esto del "procés" son una banda de indocumentados que dan vergüenza ajena...

#8 M. Pilar, Barcelona, 17/04/2019 - 16:23

Si és que s'han ficat en un embolic. No tenen. en concret en SAlellas i el que el va substituir ahir, ni idea de com funciona una judici penal. Jajaja!

#8.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 17/04/2019 - 18:37

¿Cómo que no? Que sepas que se prepararon a conciencia para el juicio visionando la última temporada completa de Perry Mason.

#7 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 17/04/2019 - 16:16

Salellas: Sr. Policia que habia Ud. desayunado y que perioidico habia leido esa mañana del dia de marras?

#6 arm, figueres, 17/04/2019 - 13:06

Qui paga els honoraris de Benet Salellas?

#5 A., Barcelona, 17/04/2019 - 13:00

A la "República" no importen els fets. Només els sentiments. Això és el procés per la immensa majoria d'indepes. Sentiments; superioritat, enveja, ràbia, odi, complexe, épica, victimisme etc etc. Els fets, les dades, les coses reals, l'economia no interesen. Tot és sentiment.