Publicitat
Política · 31 d'Agost de 2014. 10:27h.

"No sóc nacionalista ni independentista, però estic a favor de la democràcia"

Picabaralla entre Albert Rivera i Ada Colau pel dret a decidir

El president de C's, Albert Rivera, i la líder de Guanyem Barcelona, Ada Colau, han mantingut una picabaralla pel dret a decidir al programa “La Sexta noche”, després que la segona etzibés al primer que "no entenc que Ciutadans parlin tant de democràcia però estiguin totalment en contra del dret a decidir”.

Rivera ha replicat que "la diferència entre un demòcrata i qui no ho és, és que tot i que no ens agradin els resultats respectem les urnes i les lleis. No m´agrada el que està fent el PP, apujant impostos a les classes mitjanes fent retallades, però assumeixo que és el Govern i treballo per cambiar-ho".

"Convido els separatistes i a Ada Colau, que està a favor de la separació de Catalunya d'Espanya a que democràticament guanyin i tinguin majoria. Quan la tinguin podran canviar la Constitució. En un país no podem convertir una democràcia en una selva, on cadascu es salta la llei com vol”.

En aquest punt, Colau ha matisat que "jo no sóc ni nacionalista ni independentista, però estic a favor de la democràcia. El dret a decidir el recolza un 80% de la ciutadania, com pot un demòcrata estar en contra de consultar a la gent?”.

"Estic en contra de les fronteres, les catalanes i les españoles, però en la situació actual de bloqueig atual absolut si hi ha una mobilització ciutadana, com molta altre gent que mai hem sigut independentistes, em plantejo votar Si, Si”, ha afegit.  

Moment del debat
Publicitat
Publicitat

157 Comentaris

Publicitat
#72 Elvira Linda Martinez, Barcelona, 01/09/2014 - 19:30

El que vota Si Si a esta pregunta-trampa puede DECIR QUE NO ES INDEPENDENTISTA, pero esta votando a favor de la independencia.Es una lastima que esta sra.que ha hecho un trabajo excelente a favor de los afectados x hipotecas, tenga esta vision tan pequeña de nuestro pais.

#72.1 mireia, bcn , 02/09/2014 - 14:32

de fet té la visió que vosaltres doneu, no més ni menys.

#71 fora populistes d'esquerres...., Barcelona, 01/09/2014 - 10:05

Aquesta no és la que va dir que mai de la vida es presentaria a política. Fiat de la paraula d'aquesta dona...... i a sobre amb missatges simplistes plens de populisme barat. L'esquerra és misèria per a tots, i l'extrema esquerra ja ni t'ho explico.....

#70 LeonAnto, Barcelona, 01/09/2014 - 09:09

Menuda hipócrita anti-España, todo el rato hablando del Estado sin poder pronunciar la palabra España, se ve que la misma le produce sarpullidos.

#70.1 Joan , Joanetes (La Garrotxa), 02/09/2014 - 19:40

Colau no pronuncia la paraula España per respecte a tots els ciutadans de Catalunya que volem sortir-ne i tampoc no entén que hi hagi unionistes que tinguin terror a les urnes.

#69 Cesc, BCN, 01/09/2014 - 03:17

A l'Albert Rivera li convindria sortir una mica del seu corralet i veure que es parla arreu del mon al respecte del desig democràtic dels catalans: http://www.navegar-es-preciso.com/news/cataluna-y-el-deseo-del-pueblo-catalan-de/

#68 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 01/09/2014 - 01:21

El Nacionalismo Identitario y el Populismo van de la mano; por eso la Colau votaría SíSí a pesar de que dice no ser separatista. Aspira a ser alcaldesa de Barcelona y se abraza al follón como buena populista. Por fortuna, en mi barrio cada día veo más CIUDADANOS sensatos y racionalistas.