Política · 5 d'Octubre de 2010. 16:47h.

"No tinc ganes d'escalfar la cadira en un Parlament de fireta"

Laporta nega que vulgui ser president de la cambra per què "no té poder de decisió"

"No tinc ganes d'escalfar la cadira en un Parlament de fireta"

Joan Laporta, en una imatge d'arxiu

El candidat de Solidaritat Catalana a les eleccions al Parlament, Joan Laporta, ha explicat que "no és cert" que aspiri a ser el successor d'Ernest Benach com a president del Parlament".

En aquest sentit, ha afegit que "tots aquests rumors m’imagino que apareixen per desprestigiar la nostra proposta. No tenim cap ganes d’escalfar una cadira en un Parlament que, com he dit abans, per desgràcia és de fireta, ja que no té el poder de decisió per buscar fórmules per solucionar els problemes reals de la ciutadania".

En una entrevista al Crònica, l'expresident del Barça ha manifestat que "estem anant a més i la nostra enquesta, encarregada a una empresa de gran prestigi internacional, ens en dóna entre 6 i 8. Penso que tenim un gran recorregut i tot és possible perquè cada dia som més les persones que estem convençudes que cal un canvi i no pas un recanvi en el nostre Parlament".

També ha apuntat que "només entrarem en un Govern, en solitari o en coalició, que vulgui entrar en un procés cap a la independència en la propera legislatura i hi treballi decididament. Si no, ens comprometem a fer oposició al govern autonomista que es formi".

Per últim, Laporta ha reiterat que ja no és possible elaborar una candidatura única amb Reagrupament. "No és possible fer unes llistes conjuntes perquè les nostres primàries, que vam celebrar el passat 4 de setembre, legitimen els candidats que formem part de Solidaritat. Ni cap dels meus companys de candidatura ni jo mateix tenim la legitimitat de trencar la decisió de les nostres bases, que fou la d’escollir els seus representants per elecció directe", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya//*//, 06/10/2010 - 13:08

Visca Joan Laporta
Visca Catalunya lliure

#14 pep, manresa, 06/10/2010 - 12:54

Això és anar de cara al gra i posar el país per davant de qualsevol altra consideració, i si hem de parlar del Barça parlem-ne, la diferència amb l'actual directiva piji-progre i botiflera és bestial, ja veurem com aniran els resultats esportius, tan de bò m'equivoqui però no pinta massa bé

#13 Roser, Viladecans, 06/10/2010 - 12:33

El més absurd de tot es la corda que li esteu donant alguns mitjans a aquest paio que està sota sospita greu i fundada de corrupció a can Barça. Es un mentider inestable demostrat, no pot mai dirigir una nació, si se li creuen els cables, habitual en ell, ens vendrà als seus amics de Uzbekistan

#12 roger, gavà-mar, 06/10/2010 - 10:19

Jan, al parlament no s'hi serveix champagne francès de 100 euros l'ampolla, ho podràs suportar?

#11 laia, Tortosa, 06/10/2010 - 10:01

com és que m'heu censurat un comentari? per criticar les paraules del Laporta contra el parlament am educació?