Publicitat
Política · 25 de Març de 2009. 12:44h.

"No tornis a humiliar la policia del meu país"

Carod retreu a Saura la passivitat dels Mossos al Palau de la Generalitat

"No tornis a humiliar la policia del meu país"

Saura, amb comandaments dels Mossos d'Esquadra

El vicepresident del Govern, Josep Lluís Carod-Rovira, es va encarar amb el conseller d'Interior, Joan Saura, en la reunió de l'executiu d'aquest passat dimarts, segons El País. El diari explica que Carod-Rovira li va dir a Saura "no tornis a posar els Mossos contra la paret del palau de la Generalitat perquè els hi tirin pintura; no tornis a humiliar a la policia del meu país". El diario del grupo Prisa també indica que Saura es va enfrontar a tot un seguit de crítiques per part dels seus companys de Govern. Per la seva banda, Saura va arribar a la reunió molest per la filtració de l'informe dels Mossos a La Vanguardia. El conseller d'Interior va indicar que demanarà "responsabilitats" per la revelació d'aquest informe.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 jordi, bcn, 25/03/2009 - 19:32

Aquesta colla no són un govern, són una banda!.Carod,Saura, Montilla plegueu per dignitat i per no rebaixar més la nostra instutució més sagrada.

#13 Joan, Barcelona, 25/03/2009 - 18:54

Carod: tú humilies cada dia a tot Catalunya. La passivitat dels mossos no té nom, però la militància dels energúmens que els llençaven de tot sí: JERC i satèlits varis. Carod: véste'n a casa !!!

#12 joan, manresa, 25/03/2009 - 18:39

Axó només acaba de començar.Temps enrera había un forum dels Mossos,are no se si existej,avui al casal començarem arastrejar-ho.Volem saber més coses directes.Lo vist per la tele feia fareça,aguantant la pluja de pintura...¿Qué volem..?Saura,DIMISSIO

#11 Oriol, Valls, 25/03/2009 - 18:37

La policia d'en Carod i en Saura atonyinen a la gent.

#10 miquel, tarragona, 25/03/2009 - 17:44

Estic d\'acord que qui fos no va fer be de permetre que els mossos fossin afusellats amb pintura contra la paret del palau. M?enll?\'aix?qu?an de rodar caps, per? de Saura no. Dels mossos s?dels caps dels mossos s?