Publicitat
Política · 20 de Març de 2018. 09:03h.

No tots els joves són indepes

Arnau Ramírez és escollit nou primer secretari de la JSC

No tots els joves són indepes

Arnau Ramírez, regidor del PSC a Sant Feliu de Codines, ha estat escollit com a nou primer secretari de la JSC en el setzè congrés de la formació que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Sabadell i que ha comptat amb la participació de més de 200 delegats i convidats d'arreu del país.

Ramírez, de 29 anys, era, fins ara, el viceprimer secretari de l'executiva que encapçalava Pol Gibert. També és secretari de polítiques LGTBI de l'executiva del PSC que encapçala Miquel Iceta.

Acompanyaran a Ramírez en aquesta nova etapa a la JSC l'advocada i tinent d'alcalde de Sant Joan Despí, Judith Riera, com a nova viceprimera secretària, i Ot Garcia, de Cornellà i sociòleg, com a nou secretari d'organització.

Ramírez va agrair a la militància la confiança dipositada en el nou equip que lidera i considerar aquest congrés com un punt d'inflexió pel que fa a plantar cara a aquells que ens volen callats: "En els darrers temps han agredit i amenaçat a militants de la JSC per les seves idees, i fins i tot alguns ho han fet en nom de la democràcia".

"Ja n'hi ha prou! Tindreu una nova executiva que no se'n pensa callar ni una, i que no tindrà cap complexa davant els del club dels llacets grocs. Li pesi a qui li pesi, alçarem la veu per defensar una República Federal, justa i igualitària", va concloure.

arnau.jpg

Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 M. Pilar, Barcelona, 20/03/2018 - 12:48

Molta força!!!

#7 Kap, Oh, 20/03/2018 - 12:36

La menjadora dels partits és massa temptadora per les noves generacions de ninis.

#6 pepe, andorra, 20/03/2018 - 11:11

el PSC siempre ha sido un mamporrero del separatismo, no, no son separatistas, son solo, oportunistas, demagogos y unos pijoprogres.....No hay nada peor q el PSC, te ponen la buena cara por delante y después te la clavan. Fiarse de Villarejos, de icetas y de sardas, es fiarse de la ruina y la traición mas inmediata.

#5 Alejandro, Barcelona, 20/03/2018 - 10:10

Felicidades, chicas y chicos. Sois el futuro y en vuestras manos está que el timón del barco vire hacia la sensatez , la concordia, el relanzamiento de la economía , y lo principal, la igualdad entre todos los pueblos que conforman este país tan plural llamado España.

#4 Dado Esteller, Badalona, 20/03/2018 - 09:30

4 acabo - larga. Pues lo dicho los indepes lo son por algún motivo que he indicado y otros muchos que seguro me dejo. Los socialistas, son utópicos porque la socialdemocracia ya no es lo que era, ni aquí ni en el resto del globo terráqueo.