Publicitat
Política · 25 de Gener de 2010. 09:00h.

"No troben la campanya de CiU una mica apallassada?"

El columnista d'El Periódico, Josep Maria Fonalleres, la creu "una mica Meg Ryan"

"No troben la campanya de CiU una mica apallassada?"

Imatge de l'anunci de CiU

El columnista d'El Periódico, Josep Maria Fonalleras, s'ha preguntat en un article d'opinió si "¿de debò fara servir CiU aquesta variació catalanista del famós smile? No dic pas que no estigui bé. Té a favor un to simpàtic i desenfadat, allunyat de les crispacions", admet.

Fonalleras creuq que "aquesta publicitat de CiU té una retirada" al de la Coca-Cola, "amb solucions també molt imaginatives a partir del logo reconvertit en els ulls i el nas d’una persona (els ulls són la C i la U; el nas és la i), amb aquesta rialla que dèiem. Està bé, doncs, però, ¿no troben que és una mica ensucrada, la campanya, una mica 'chispa de la vida', una mica apallassada, una mica Meg Ryan, una mica massa desenfadada i simpàtica?".

Sobr el lema, el columnista diu que "començar té molta gràcia. És allò del pessigolleig i les papallones a la panxa. Però després vénen els fills i les hipoteques i els i les amants i els desenganys i les tebiors i el desencís. Tot això és el que ve després, el que no es veu als anuncis de Coca-Cola".

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#26 laila, barcelona, 26/01/2010 - 12:59

Fonalleres, apallassat no te res de dolent si aconsegueix crear il.lusió i autoestima a un poble que l'ha perdut gràcies al tripartit.

#25 josep ruiz garcia, santa coloma , la de farners, 26/01/2010 - 11:18

Fonalleres, no tens propu pena d'haver de viure a remolc i l'hombra dels NADAL ????
No facis el ridicul per un plat de llenties...

#24 Progre pq sí!, BCN, 26/01/2010 - 09:38

I a sobre, amb el smile copien la campanya del PSC de les generals: La Catalunya optimista, jaja
Ui, això no serà una picada d'ullet cap a la sociovergència? Quelcom com "Ep, PSC: vosaltres poseu idees q nosaltres posarem el marketing q es lo nostre"

#23 Mr. X, bcn, 26/01/2010 - 02:52

Bravehearts de cap de setmana a la Cerdanya, PSC i la seva habitual campanya La Matanza de Texas, PPC amb l'Escopeta Nacional 7...Mmmm, veig que la cosa va de catifa vermella...Esteee, i la Nebrera no ens podria obsequiar amb una campanya porno en 3D?

#22 Eduard, Girona, 25/01/2010 - 19:44

En Fonalleres mirjançant El Periodico la critica?? Anem bé!! MAS PRESIDENT!!