Publicitat
Política · 26 de Setembre de 2012. 10:50h.

"No volem una ruptura amb l'Estat espanyol"

El PSC també vol "un estat", però com Baviera

El president del grup parlamentari del PSC, Xavier Sabaté, ha assegurat que la seva formació "no vol una ruptura amb l'Estat espanyol" i ha proposat que Catalunya sigui un "estat com l'estat lliure de Baviera dins de la República Federal d'Alemanya".

Durant el seu discurs al debat de política general, ha expressat que el seu partit vol "un estat que garanteixi els serveis que dóna un estat: seguretat, sanitat, educació, protecció davant les adversitats, preservació de la llengua i la cultura en tots els àmbits i, en definitiva, que preservi la nostra identitat i personalitat nacional".

D'altra banda, el diputat socialista ha retret al president de la Generalitat, Artur Mas, que "ahir, president, ens va explicar una Catalunya on els catalans eren feliços". "Saps quantes vegades va pronunciar la paraula catalans? Dues. I Catalunya? Més de 100", li ha etzibat.

Finalment, el líder del PSC al Parlament també ha lamentat que no va pronunciar cap vegada la paraula "dona" durant el seu discurs.

Xavier Sabaté, durant la seva intervenció
Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#19 Enric, Chicago, 27/09/2012 - 03:09

Doncs que fotin el camp to Baviera c@ny! Com es que alguna gent te tanta dificultat d'entendre aixo de la democracia? Votem, i si guanya el si, ADEU! Simple, oi?

#18 Frank, Berga, 26/09/2012 - 22:07

Sabe usted Sr Sabate cuantos votos podria sacar usted si logran convencer a su electorado que hay que salir a votar al PSC-PSOE para seguir en España y en Europa, pues mas de un millon y medio de catalanes, no son estadisticas son votos puesto en una urna que votaron PSC y no votaron independencia.

#17 Frank, Berga, 26/09/2012 - 21:36

Esta muy bien querer ser como Baviera y lo del federalismo pero esto ahora no toca ustedes tienen que explicar a su electorado ese que gana de calle en las generales y se queda en casa en las autonomicas que ahora mas que nunca tiene que votarnos para parar esto y explicar que pasara si no les votan

#16 Enric_J_M, Bcn, 26/09/2012 - 20:30

El pobre Pasqual Maragall es pixaria de riure... els mateixos que el van apunyalar per ''federalista'' ara repesquen aquest concepte inèdit al socialisme

#15 Bacus, Sort, 26/09/2012 - 19:30

Ara un Estat com l'Alemany !?, suposo, està clar que com a bons socialistes el voldran com ara fa 50 anys, amb un bon mur que en aquest cas separarà als qui treballen dels que viuen del "cuento".