Publicitat
Política · 8 de Febrer de 2011. 15:30h.

Nomenaments pendents

El Govern encara no ha trobat el secretari de seguretat i comunicació, entre altres

Nomenaments pendents

Apel·les Carod-Rovira, amb el president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, a la delegació de la Generalitat a París

El Govern continua tenint pendent el nomenament d'almenys tres llocs claus després de set reunions del Consell Executiu: el secretari de Seguretat -càrrec per al qual havia sonat l'alcalde de Lloret, Xavier Crespo-, el de Comunicació i el d'Afers Exteriors.

L'Executiu ha nomenat aquest dimarts presidents d'empreses públiques com Gisa (Joan Lluís Quer), que depèn d'Economia i Coneixement; i de l'ICs (Josep Prat) a més del president de l'Autoritat Portuària de Tarragona, Josep Andreu i Figueras, però cap altre alt càrrec.

CiU ja va optar de moment per rafitificar la Secretaria d'Afers Exteriors, Rosa Clavell, però en canvi té pendent el futur director de l'Agència de Cooperació al Desenvolupament tot i que ja ha estat cessat David Minoves, d'Esquerra. El Govern tampoc ha tocat ara per ara els delegats de la Generalitat a l'exterior com el delegat a París, Apel·les Carod-Rovira, entre d'altres.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Carme, Lleida, 10/02/2011 - 09:48

Creieu que Joan Lluís Quer és el millor nomenament per GISA, després de la seva gestió a Auding?

#3 kOROLA DANTE, Santiago, 10/02/2011 - 01:48

D. MINOVES...

¿SERÁ POSIBLE REVISAR TODA LA TRAYECTORIA DE ESTE SEÑOR MINOVES Y SUS AMIGUETES? , ESPECIALMENTE EN LATINOAMÉRICA.

PORQUE HA DEJADO MALA HUELLA E IMAGEN PARA CATALUNYA Y ESPAÑA...

#2 VIDA, BCN, 08/02/2011 - 18:31

Aún faltan. Hay sitios donde se ha cesado gente y aún no se ha nombrado sucesor. Hay otros donde aún no se ha cesado. Y hay otros donde se pretende renombrar a personas de confianza del gobierno anterior. ¡Ésto es de muy difícil entender!, pero es real.

#1 MARC-SABATES.COM, Signes 83870 França, 08/02/2011 - 18:12

Apel-les gràcies per la teva amistat a Paris França .