Publicitat
Política · 10 de Novembre de 2009. 17:10h.

Només 200 ajuntaments han presentat els comptes a la Sindicatura

Sánchez-Camacho: "és una expressió de que el sistema no està funcionant"

La presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha recordat en roda de premsa al Parlament que "només 200 ajuntaments han presentat en el darrer any 2008 els comptes a la Sindicatura".

En aquest sentit, ha dit que "això és una expressió de que el sistema no està funcionant. També creiem que es una expressió que no hi hagi la màxima informació amb els convenis urbanístics, amb les recalificacions i amb la participació de les diferents formacions polítiques en les empreses municipals que gestionen els seus recursos i els convenis urbanístic".

Per últim ha celebrat que "el Govern hagi aprovat aquest acord. Nosaltres hem criticat al llarg d'aquests 15 dies que el PSC no prengués mesures per lluitar de manera efectiva contra la corrupció".

Alícia Sánchez-Camacho, durant la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Dolors, Sant Jaume dels Domenys, 17/11/2009 - 09:08

Podeu accedit a la recerca per ens (ajuntament, consell comarcal..) al full web de la Sindicatura de Comptes. Aquesta és l?adreça de cerca.

http://www16.gencat.net/web_Sindicatura/CARGAWEB/asp/cat/BuscarEntesLiferay.asp

#2 Pere, Vilafranca Pdes, 11/11/2009 - 13:15

Com a ciutada i contribuent d'aquest puto pais sol.licitoque es fagi publica la llista dels Ajuntaments que cumpleixen i dels que no, i que els ciutadans o els jutjes pugin demanar responsabilitats als gestors politics pertinents, el no fer-ho afavoreix

#1 Jordi, Riudellots, 10/11/2009 - 18:42

On es pot trobar quins ajuntaments han presentat els comptes anuals? Si el meu no ho ha fet procediré a denunciar-lo. Tal faràs tal trobaràs com diu el Sr. Ferran. Si nosaltres hem de complir ells també, no? Si a mi em denuncien per una multa jo també