Publicitat
Política · 23 d'Abril de 2021. 18:59h.

Només Budó se'n recorda de Torra per Sant Jordi

La consellera de la Presidència insisteix que l'expresident va ser condemnat per defensar "la llibertat d'expressió"

Només Budó se'n recorda de Torra per Sant Jordi

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, ha enviat una carta als funcionaris del seu Departament coincidint amb la diada de Sant Jordi i els hi ha recordat que l'expresident Quim Torra va ser condemnat "per haver defensat la llibertat d'expressió".

El text, al que ha tingut accés e-notícies, remarca que "aquest darrer any també ha estat marcat per la inhabilitació del president de la Generalitat, per haver posat una pancarta al Palau de la Generalitat a favor dels presos polítics i, en definitiva, per haver defensat la llibertat d'expressió, cosa que posa de manifest les mancances democràtiques de l'Estat espanyol".

Budó els hi ha desitjat una "bona diada", ja que "malauradament, l'any passat, el 23 d'abril el vam passar confinats a casa, sense poder celebrar-lo". "Enguany, tot i que seguim en una situació excepcional, podrem tornar a sortir al carrer a comprar llibres i roses i compartir-los amb qui estimem, encara que sigui amb mascareta, distància i evitant les aglomeracions", ha afegit.

Finalment, ha tingut un record per les víctimes del covid i ha destacat que la pandèmia "ha condicionat absolutament les nostres vides en l'àmbit personal i familiar, en l'àmbit social, i en l'àmbit laboral" i els hi ha agraït que no "s'hagi notat cap canvi en els objectius a acomplir".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Sergi Sergio, Barcelona, 25/04/2021 - 19:07

Budo, no sufras por Kim Jong Torra, el esta muy bien, esta disfrutando de por vida de su pension vitalicia y de todas sus prebendas por sus 2 añitos de "trabajo". Estate tranquila, se lo esta pasando pipa.

#14 bejota, bcn, 24/04/2021 - 16:03

"El vot de Lleida val gairebé dues vegades i mitja que a Santa Coloma de Gramenet"N.B. TENÉIS UN 26% DEL CENSO (UNA PERSONA UN VOTO)EN LAS "PLEBISCITARIAS" DEL 14-F.
Otto Von Bismarck : "España es el pais más fuerte del mundo: los españoles llevan siglos intentado destruirlo y no lo han conseguido".

#13 bejota, bcn, 24/04/2021 - 15:46

JO TAMBÉ ME'N RECORDO MOLT PER QUE CADA VEGADA QUE PARLA PERD 3000 VOTS SEPARATISTES
."El vot de Lleida val gairebé dues vegades i mitja que a Santa Coloma de Gramenet"
Otto Von Bismarck : "España es el pais más fuerte del mundo: los españoles llevan siglos intentado

#12 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 24/04/2021 - 11:52

Amb la cara paga.

#11 Marcial Heredia, señora, garrafitas de ratafia, 24/04/2021 - 09:43

Fue la única que le compró el libro.